Αρνάκι γιουβέτσι!

10 Νοεμβρίου 2011
By
Υλικά :1 1/2 κιλό αρνάκι κομμένο για φούρνο1/2 κιλό μακαρόνια Νο 6150 γραμμάρια ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτα100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο ή μαργαρίνηΑλάτι πιπέριΕκτέλεση :Σ΄ ένα ταψί του φούρνου Νο 40 εκατοστών (εάν έχετε νταβά ακόμη καλύτερα)βάζουμε το αρνάκι το αλατοπιπερώνουμε και το αλείβουμε με το βούτυρο και το βάζουμε να ψηθεί στο φούρνο για 45 λεπτά στους 175 βαθμούς.Σ΄ ένα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας