«Αραπίνα» με σοκολατένια επικάλυψη

18 Νοεμβρίου 2012
By
Η συνταγή που έκανα με λίγες αλλαγές ονομαζόταν «Μελαχροινή» αλλά θεώρησα σωστότερο να την ονομάσω Αραπίνα γιατί δεν είναι απλώς μελαχροινή.... αλλά κατάμαυρη! Οι σοκολατομανείς εννοείται ότι θα πέσουν πάνω με τα μούτρα!
Υλικά:
  • 225 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 1 πλάκα μαργαρίνη σκληρή (250γρ.)
  • 150 γρ. κακάο
  • 8 κ.σ. νερό
  • 375 γρ. ζάχαρη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ ή άλλο αρωματικό λικέρ
  • 2 κ.γλ. μπέικιν
  • 6 αυγά ξεχωριστά κροκάδια και ασπράδια
  • 1 σοκολάτα γάλακτος  (100γρ.) 
  • 1 σοκολάτα μαύρη (100 γρ.)
  • 1 σφηνάκι γάλα 
Πώς τη φτιάχνουμε:
  1. Σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά λιώνουμε τη μαργαρίνη με το νερό, τη ζάχαρη και το κακάο.
  2. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σοκολατένια ριγωτη τούρτα, αραπινα κεικ αργυρω, τουρτα αραπινα, γλυκο αραπινα αργυρως, αραπινα κεικ, αραπινα αργυρω, syntages mageirikis /arapina me karida, συνταγη για γλυκο αραπινα, σοκολατενια τουρτα βεφα, sokolatenia glyka syntagew, ΚΟΡΜΟΣ ΑΡΑΠΙΝΑ, κεικ αραπινα παρλιαρος, κεικ αραπινα βεφα αλεξιαδου, γλυκο μελαχρινο, αραπινες γλυκο, αραπινα παρλιαροσ, arapina cake argyro

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading