«Αραπίνα» με σοκολατένια επικάλυψη

18 Νοεμβρίου 2012
By
Η συνταγή που έκανα με λίγες αλλαγές ονομαζόταν «Μελαχροινή» αλλά θεώρησα σωστότερο να την ονομάσω Αραπίνα γιατί δεν είναι απλώς μελαχροινή.... αλλά κατάμαυρη! Οι σοκολατομανείς εννοείται ότι θα πέσουν πάνω με τα μούτρα!
Υλικά:
  • 225 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 1 πλάκα μαργαρίνη σκληρή (250γρ.)
  • 150 γρ. κακάο
  • 8 κ.σ. νερό
  • 375 γρ. ζάχαρη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ ή άλλο αρωματικό λικέρ
  • 2 κ.γλ. μπέικιν
  • 6 αυγά ξεχωριστά κροκάδια και ασπράδια
  • 1 σοκολάτα γάλακτος  (100γρ.) 
  • 1 σοκολάτα μαύρη (100 γρ.)
  • 1 σφηνάκι γάλα 
Πώς τη φτιάχνουμε:
  1. Σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά λιώνουμε τη μαργαρίνη με το νερό, τη ζάχαρη και το κακάο.
  2. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σοκολατένια ριγωτη τούρτα, αραπινα κεικ αργυρω, αραπινα συνταγη, κορμος αραπινα, τουρτα αραπινα, γλυκο αραπινα συνταγη, sokolatenia glyka parliaros, μελαχρινο γλυκο νηστισιμο, γλυκο αραπινα αργυρως, syntages mageirikis /arapina me karida, cake sokolatas arapina, σοκολατοπιτα arapina, συνταγες κορμος σοκολατας arapina, σοκολατενια τουρτα βεφα, κεικ αραπινα βεφα αλεξιαδου, Arapina parliaros, ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΑΡΑΠΙΝΑ, αραπινα αργυρω, tourta sokolatas me kerasia, sokolatenia glyka syntagew, arapina tourta, τουρτα γεννεθλιων σοκολατενια κ ευκολη

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading