αμύγδαλα με αλάτι

26 Σεπτεμβρίου 2010
By
Κατίνα Γούλα

αμύγδαλα ξερά
αλάτι

παρασκευή
«Σπάω και καθαρίζω τα αμύγδαλα.
Τα βάνω σε ταψάκι, τα βρέχω με λίγο νερό και τους ρίχνω αλάτι – όσο αλάτι θέλω, ανάλογα πόσο αρμυρά μου αρέσουνε.
Τα βάνω μέσα στο ζεστό φούρνο.
Εγώ τα βάνω στο φούρνο που έχω ψήσει το ψωμί, έτσι όπως είναι ζεστός και τα αφήνω μέχρι να γίνουνε τραγανά.
Εσύ μπορείς να τα βάλεις στον ηλεκτρικό φούρνο, όταν βγάλεις το φαΐ σου.
Άστα μέσα στους 50 βαθμούς μέχρι να τα δεις να γίνονται όπως σ’ αρέσουνε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλα αλμυρα, αλμυρα αμυγδαλα, ψητα αμυγδαλα, αμυγδαλα αλατισμενα συνταγη, πωσ ψηνουμε αμυγδαλα με αλατι, πως ψηνουμε τα αμυγδαλα, πως ψηνω αμυγδαλα, πως ψηνουμε αμυγδαλα, ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΩ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, αμυγδαλα ψητα, αμυγδαλα στο φουρνο, αμυγδαλα αλατισμενα στο φουρνο, αμυγδαλα με αλατι, αμυγδαλα αλμυρα συνταγη, αλατισμενα αμυγδαλα, αμυγδαλα ψητα στο φουρνο, αμυγδαλα αλατισμενα, αμυγδαλα ψησιμο, πως ψηνονται τα αμυγδαλα, αμυγδαλα αλμυρα στο φουρνο, ψησιμο αμυγδαλου, πως να κανω αλατισμενα αμυγδαλα, ψησιμο αμυγδαλων, πως κανουμε αλμυρα αμυγδαλα, αμυγδαλα μουσκεμενα αλατι, πωσ να αλατισμενα αμυγδαλα, αμυγδαλα, συνταγεσ με αμυγδαλα ψημενα αλατισμενα

Tags:

One Response to αμύγδαλα με αλάτι

  1. panagiwta on 16 Φεβρουαρίου 2014 at 5:59 μμ

    poly wraia syntagh

Τα σχόλια σας