Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα μονεμβασιας συνταγη, υδραιικα αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτά ακη πετρετζικη, συνταγη για αμυγδαλωτα αργυρω, argiro:γλυκά αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα υδραιικα, www amigdalota sintagi com, αμυγδαλωτα γλυκα αργυρω, αμυγδαλωτα πετρετζικη, συνταγη για υδραιικα αμυγδαλωτα, syntages amigdalota, συνταγη για αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλοτα, συνταγη αμυγδαλωτα, αμυαδαλωτα αργυρω, μπαρμπαριγου αμυγδαλωτα, ακης αμυγδαλωτα, συνταγη αμυγδαλοτα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading