Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα μονεμβασιας συνταγη, υδραιικα αμυγδαλωτα, Συνταγη για αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλωτα της αργυρως, argiro amigdalota, αμυγδαλωτα νηστισιμα, αμυγδαλωτα γαμου αργυρω μπαρμπαρηγου, amigdalota argiro, αμυγδαλοτα συνταγη, αμυγδαλοτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα υδραιικα συνταγη, αμυγδαλωτα απο τον ακη πετρετζικη, συνταγη αμυγδαλωτα μονεμβασιας, συνταγη για αμυγδαλοτα, sintages gia amigdalota, amigdalota sintagi, πιτα γαμουαργυρω

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας