Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, Συνταγη για αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλοτα μονεμβασιας, Αμυγδαλοτα Πετρετζικης, αμυγδαλωτα νηστησιμα, αμυγδαλωτα νηστισιμα, αμυγδαλωτα λεμονιου, αμυγδαλωταμονεμβασιας, αργυρω συνταγεσ αμυγδαλοτα, Πετρετζικης Αμυγδαλωτα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας