Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα μονεμβασιας συνταγη, υδραιικα αμυγδαλωτα, amigdalora sintagi, συνταγη για αμυγδαλωτα μονεμβασιας, συνταγη για αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλωτα γαμου αργυρω μπαρμπαρηγου, αμυγδαλωτα νηστισιμα, αμυγδαλωτα υδραιικα, αμυαδαλωτα αργυρω, μπαρμπαριγου αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα πετρετζικη, συνταγη αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλοτα, συνταγη για αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα πετρετζιδη, αμυγδαλωτα απο τον ακη πετρετζικη, συνταγη αμυγδαλοτα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading