Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα μονεμβασιας συνταγη, τρυγωναπανοραματοςτουακηπετρανζικηστοπρωινομου, υδραιικα αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτά ακη πετρετζικη, www amigdalota sintagi com, συνταγη για αμυγδαλωτα αργυρω, argiro:γλυκά αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα υδραιικα, αμυγδαλωτα γλυκα αργυρω, www argiro gr amigdalota, syntages amigdalota, συνταγη για υδραιικα αμυγδαλωτα, αμυαδαλωτα αργυρω, συνταγη για αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλοτα, συνταγη αμυγδαλωτα, ακης αμυγδαλωτα, μπαρμπαριγου αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα πετρετζικη, συνταγη αμυγδαλοτα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading