Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, Συνταγη για αμυγδαλωτα, υδραιικα αμυγδαλωτα, amigdalota argiro, συνταγη για αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλοτα μονεμβασιας, συνταγη αμυγδαλωτα μονεμβασιας, amigdalota sintagi, συνταγη για αμυγδαλοτα, πιτα γαμουαργυρω, Πετρετζικης Αμυγδαλωτα, αμυγδαλωταμονεμβασιας, αμυγδαλωτα υδραιικα, Αμυγδαλοτα Πετρετζικης, αμυγδαλωτα λεμονιου

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας