Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα μονεμβασιας συνταγη, amigdalora sintagi, υδραιικα αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλωτα αργυρω, συνταγη για αμυγδαλωτα μονεμβασιας, www amigdalota sintagi com, αμυγδαλωτά ακη πετρετζικη, argiro:γλυκά αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα υδραιικα, συνταγη για υδραιικα αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλωτα, συνταγη για αμυγδαλοτα, συνταγη αμυγδαλωτα, συνταγη αμυγδαλοτα, μπαρμπαριγου αμυγδαλωτα, αμυγδαλωτα πετρετζικη, αμυγδαλωτα πετρετζιδη, ακης αμυγδαλωτα, αμυαδαλωτα αργυρω, αμυγδαλωτα απο τον ακη πετρετζικη

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading