Αμυγδαλωτά!

6 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά :1 κιλό αμυγδαλόψιχα150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό100 γραμμάρια ζάχαρη5 ασπράδια αυγώνβανίλιαλίγο ανθόνεροζάχαρη άχνηΕκτέλεση :Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα, τα κοπανίζουμε να γίνουν πολτός.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα, τη βανίλια και το σιμιγδάλι.Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε στο σχήμα μικρού αχλαδιού ή ότι άλλο μας αρέσει.Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο σε

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλωτα αργυρω, αμυγδαλοτα, αμυγδαλωτα αργυρω μπαρμπαριγου, αμυγδαλωτα συνταγη, αμυγδαλωτα αργυρωσ, αμυγδαλωτα ακησ, αμυγδαλωτα μονεμβασιας, αμυγδαλωτα αργυρωσ μπαρμπαριγου, Συνταγη για αμυγδαλωτα, υδραιικα αμυγδαλωτα, argiro amigdalota, αμυγδαλωτα της αργυρως, αμυγδαλοτα μονεμβασιας, συνταγη για αμυγδαλωτα μονεμβασιας, συνταγη αμυγδαλωτα μονεμβασιας, amigdalota argiro, αμυγδαλωταμονεμβασιας, αμυγδαλωτα υδραιικα, συνταγη για αμυγδαλοτα, amigdalota sintagi, sintages gia amigdalota, πιτα γαμουαργυρω

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας