Αλμυρό κέικ με φέτα, ελιές και δενδρολίβανο

22 Οκτωβρίου 2012
By
Ιδανικό για ένα γρήγορο γεύμα, για να αξιοποιήσουμε περισσεύματα, για κολατσιό στο σχολείο, στο γραφείο ή στις εκδρομές.
Υλικά για 1 φόρμα κέικ
Για τη ζύμη
  • 60 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 60 ml γάλα
  • 30 ml γιαούρτι
  • 2 αβγά, μεγάλα
  • 120 γρ. αλεύρι, μαλακό, κοσκινισμένο και ανακατεμένο με 1 γεμάτη κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Για τη γέμιση
  • 80 γρ. φέτα, τρίμμα
  • 70 γρ. ελιές, χωρίς το κουκούτσι, ψιλοκομμένες
  • 1 κ.γ. μείγμα αρωματικών από ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο και ξύσμα λεμονιού
  • ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στο δοσομετρικό κύπελλο ρίχνουμε,  μετρώντας  παράλληλα, τα υγρά υλικά. Πρώτα το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αλμυρό κέικ χωρίς αυγα, αλμυρο κεικ ακησ, κεικ αλμυρό χωρίς αυγά, αλμυρο κεικ χωρις μιξερ, συνταγη για αλμυρο κεικ χωρις αυγα, αλμυρΑ μαφινς χωρίς αυγά, αλμυρά κεκάκια χωρίς αυγά, αλμυρα κεκακια αθηνα λοιζιδου, συνταγη για αλμυρο κεικ χωρις αβγα, ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΙΚ ΚΑΛΛΙΔΗΣ, αλμυρο κεικ με πιπεριες και ελιες χωρις αυγα, Ελιές στην άλμη καλλιδης

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading