Αλμυρή κολοκυθόπιτα

6 Οκτωβρίου 2012
By
Απλή, νόστιμη με λίγα υλικά. Την έκανα με φύλλο κρούστας αλλά εννοείται πως γίνεται ακόμα πιο καλή με χειροποίητα φύλλα, εκεί σηκώνει και περισσότερη γέμιση. Τα έκανα στριφτά αλλά όχι σαλιγκαρωτά. Πήρε ίσα ίσα το ορθογώνιο ταψί μου τα 10 φύλλα.


Υλικά:

10 φύλλα, δικά σας ή εμπορίου
2-3 κολοκυθάκια τριμμένα 
1 ξερό κρεμμύδι ή 4 φρέσκα
1 χούφτα μαϊντανό
Μισή χούφτα άνηθο
Αλάτι κατά το δοκούν
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Μισή φλ. ελαιόλαδο + για το άλειμμα των φύλλων

Πως την φτιάχνουμε:

  1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για λίγο και μετά προσθέτουμε το κολοκυθάκι το οποίο τρίψαμε και αφήσαμε μισή περίπου ώρα με λίγο αλάτι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολοκυθοπιτα αλμυρη

Comments are closed.