Αλλαντικά απ’ τα λίγα, παστουρμάς, παστράμι, ζαμπόν

19 Δεκεμβρίου 2011
By
α) Ο παστουρµάς του Αραπιάν Εξαιρετικός ο παστουρµάς του µικροσκοπικού µαγαζιού της Ευριπίδου, φτιαγµένος στην Προσουτσάνη ∆ράµας µε την ίδια παλιά συνταγή του παππού Σαρκίς Αραπιάν. Προτιµώ αυτόν που φτιάχνεται από µπούτι, καθότι λιγότερο λιπαρός και πιο φινετσάτος. Μη φύγετε χωρίς σουτζούκι. Aγγ. Ρέντουλας   β) Παστράµι Μιράν Ενα εξαιρετικό αλλαντικό, από µια οικογένεια που σέβεται την ιστορία της. Το παστράµι Μιράν είναι ταυτόχρονα σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό. Πικάντικο, µε πιπεράτη κρούστα και κρεατένια υφή. Χρ. Πέσκιας (Μιράν, Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης)   γ) Παστράµι δραµινό Από µοσχαρίσιο µπούτι, άπαχο σχεδόν. Προτιµώ συνήθως αυτό του Σαρήµπογια. Καπνίζεται µε ξύλο οξιάς, τυλίγεται και ωριµάζει µε πιπέρια και κόλιανδρο. Ν. ∆ηµητρίου (Εύγευστον, Αραπιάν. Τηλ. παραγωγού: 25210-31.533).   δ) Ζαµπόν καπνιστό Τσιανάβας Από τα λίγα ζαµπόν ελληνικής προέλευσης µε τόσο επιτυχηµένο κάπνισµα, καλή ωρίµαση και πιπεράτη γεύση. Για σάντουιτς µε τσάτνι και µουστάρδες. Χρ. Πέσκιας (Λεβόν Τσερτσιάν, Elvit, Αδαµίδης, Κωσταρέλος. Τηλ. παραγωγού: 24430-22.460). ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φτιαχνω προσουτο, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΡΟΣΟΥΤΟ, παστράμι, πως φτιαχνω ζαμπον, πως να φτιαξω προσουτο, πως φτιαχνεται το προσουτο, φτιαχνω ζαμπον, φτιαχνω παστουρμα, φτιαχνω αλλαντικα, σπιτικο προσουτο, πως φτιαχνω παστουρμα, προσουτο απο τι φτιαχνεται, σουτζουκι αρμενικο συνταγη, πως φτιαχνουμε προσουτο, πως φτιαχνω αλλαντικα, σπιτικα αλλαντικα, πως φτιαχνω σουτζουκι, πως να φτιαξω παστουρμα, παρασκευη προσουτο, σουτζουκι πως φτιαχνεται, προσούτο τι είναι, φτιαχνω σουτζουκι, συνταγη για αρμενικο σουτζουκι, συνταγη για σπιτικο ζαμπον, απο τι φτιαχνεται το προσουτο, παστρουμας, παστράμι τι είναι, σουτζουκι αρμενικο παρασκευη, προσουτο παρασκευη, πως φτιαχνεται το σουτζουκι, παστρουμας απο καμηλα, πωσ φτιαχνεται ο παστουρμας, μιραν σουτζουκι, μπεικον φτιαχνω, μαγαζι αλλαντικα αθηνα παστρουμας, σπιτικα αλαντικα, σπιτικο ζαμπον πετρετζικης, ζαμπον παρασκευη, αποτι φτιαχνετε το ζαμπον, μιραν αλαντικα

Tags: , , , , , , , , ,

One Response to Αλλαντικά απ’ τα λίγα, παστουρμάς, παστράμι, ζαμπόν

  1. margie on 14 Μαρτίου 2012 at 1:08 μμ

    ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΜΙΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΗΛΑ. ΤΩΡΑ Ο ΜΙΡΑΝ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ
    ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 90ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΜΗΛΑΣ.
    ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 45 ΑΘΗΝΑ

Τα σχόλια σας