Αλλαντικά απ” τα λίγα, παστουρμάς, παστράμι, ζαμπόν

19 Δεκεμβρίου 2011
By
α) Ο παστουρµάς του Αραπιάν Εξαιρετικός ο παστουρµάς του µικροσκοπικού µαγαζιού της Ευριπίδου, φτιαγµένος στην Προσουτσάνη ∆ράµας µε την ίδια παλιά συνταγή του παππού Σαρκίς Αραπιάν. Προτιµώ αυτόν που φτιάχνεται από µπούτι, καθότι λιγότερο λιπαρός και πιο φινετσάτος. Μη φύγετε χωρίς σουτζούκι. Aγγ. Ρέντουλας   β) Παστράµι Μιράν Ενα εξαιρετικό αλλαντικό, από µια οικογένεια που σέβεται την ιστορία της. Το παστράµι Μιράν είναι ταυτόχρονα σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό. Πικάντικο, µε πιπεράτη κρούστα και κρεατένια υφή. Χρ. Πέσκιας (Μιράν, Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης)   γ) Παστράµι δραµινό Από µοσχαρίσιο µπούτι, άπαχο σχεδόν. Προτιµώ συνήθως αυτό του Σαρήµπογια. Καπνίζεται µε ξύλο οξιάς, τυλίγεται και ωριµάζει µε πιπέρια και κόλιανδρο. Ν. ∆ηµητρίου (Εύγευστον, Αραπιάν. Τηλ. παραγωγού: 25210-31.533).   δ) Ζαµπόν καπνιστό Τσιανάβας Από τα λίγα ζαµπόν ελληνικής προέλευσης µε τόσο επιτυχηµένο κάπνισµα, καλή ωρίµαση και πιπεράτη γεύση. Για σάντουιτς µε τσάτνι και µουστάρδες. Χρ. Πέσκιας (Λεβόν Τσερτσιάν, Elvit, Αδαµίδης, Κωσταρέλος. Τηλ. παραγωγού: 24430-22.460). ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φτιαχνω προσουτο, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΡΟΣΟΥΤΟ, παστράμι, πως φτιαχνω ζαμπον, πως να φτιαξω προσουτο, πως φτιαχνεται το προσουτο, φτιαχνω ζαμπον, yhs-ifm1, φτιαχνω παστουρμα, φτιαχνω αλλαντικα, σπιτικο προσουτο, πως φτιαχνω παστουρμα, προσουτο απο τι φτιαχνεται, σπιτικα αλλαντικα, σουτζουκι αρμενικο συνταγη, πως φτιαχνουμε προσουτο, πως φτιαχνω αλλαντικα, πως να φτιαξω παστουρμα, συνταγη για αρμενικο σουτζουκι, πως φτιαχνω σουτζουκι, φτιαχνω σουτζουκι, απο τι φτιαχνεται το προσουτο, παρασκευη προσουτο, σουτζουκι πως φτιαχνεται, προσούτο τι είναι, συνταγη για σπιτικο ζαμπον, πως παρασκευαζεται το προσουτο, πωσ να φτιαξω ζαμπον, τι είναι το παστράμι, συνταγες για σπιτικα αλλαντικα, πως φτιαχνουμε ζαμπον, παστουρμας πως φτιαχνεται, πως θα φτιαξω προσουτο, πως να φτιαξω αλλαντικα, φτιαχνω προσιουτο, πως φτιαχνετε το προσουτο, προσουτο πως φτιαχνεται, προσουτο πως φτιαχνετε, πως να φτιαξω σουτζουκι, πως φτιαχνω παστραμι

Tags: , , , , , , , , ,

One Response to Αλλαντικά απ” τα λίγα, παστουρμάς, παστράμι, ζαμπόν

  1. margie on 14 Μαρτίου 2012 at 1:08 μμ

    ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΜΙΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΗΛΑ. ΤΩΡΑ Ο ΜΙΡΑΝ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ
    ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 90ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΜΗΛΑΣ.
    ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 45 ΑΘΗΝΑ

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading