Αλάδωτο κέικ!

4 Αυγούστου 2012
By


Υλικά :
250 ml νερό
250 ml χυμό πορτοκαλιού
300 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του    
300 γραμμάρια  ινδοκάρυδο
200 με 250 γραμμάρια  ζάχαρη (μπορείτε και λιγότερη αλλά και περισσότερη)
1 μπέϊκιν παουντερ
το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
ταχίνι
Σταφίδες ξανθές
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, χυμό και τη ζάχαρη, κι ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Μετά ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, το αλεύρι, μπέϊκιν παουντερ, το ξύσμα ενός πορτοκαλιού και τις ξανθές σταφίδες.
Ζυμώνουμε τα υλικά μας μέχρι να έχουμε  μια απαλή ζύμη.
Όπως βουτυρώνουμε το ταψί μας (περίπου 30 εκατοστών), έτσι να ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αλαδωτο κεικ, αλαδωτο κεικ με ινδοκαρυδο, κεικ αλαδωτο με μηλο, κεικ αλαδωτο με ινδοκαρυδο, αλαδωτο κεικ με μηλα, αλαδωτο κεικ αργυρω

Tags:

Comments are closed.