Αγκινάρες α λα πολίτα με μαραθόριζα

12 Φεβρουαρίου 2015
By
Αγκινάρες α λα πολίτα με μαραθόριζα ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 12 αγκινάρες
  • χυμό από 2 λεμόνια και λίγο επιπλέον για τις αγκινάρες
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 80 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 16 κρεμμύδια κοκκάρια (για στιφάδο)3 καρότα, σε λεπτές ροδέλες
  • 1 μαραθόριζα (φινόκιο), σε λεπτές φέτες
  • 4 πατάτες, σε κύβους
  • 100 γρ. αρακά, καθαρισμένο
  • 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, αφαιρώντας με το χέρι τα σκληρά, εξωτερικά φύλλα και με ένα κουταλάκι το χνούδι. Κόβουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας