Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, γιατι δεν δενει το σιροπι, εδεσε πολυ το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πως κανουμε σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, το γλυκο εδεσε πολυ, πως να κανω σιροπι, δεσιμο σιροπιου, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, οταν δεσει πολυ το σιροπι, σιροπι δεσιμο, αν πηξει πολυ η μαρμελαδα τι κανω, Πως κανω περισσοτερο σιροπι για γλυκο κουταλιου κυδωνι?, εδεσα πολυ την μαρμελάδα, πως κανουμε το σιροπι γλυκου αραιο, πως δενω το σιροπι, πως δενω μαρμελαδα, πως να δεσω το γλυκο, τι να κανω για να δεσει το σιροπι, τι κανω οταν μου πηξει η μαρμελαδα, τι κανω αν το γλυκο του κουταλιου πηξει πολυ, τι κανω αν καραμελωσει το γλυκο κουταλιου, σιροπι που εχει δεσι πολι τι να κανο, σιροπι γλυκου, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, πωσ να πηξω το σιροπι, πωσ να δεσω το φθυλαρι, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, οταν δεν δενει το σιροπι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading