Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, γιατι δεν δενει το σιροπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, πως κανουμε σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, το γλυκο εδεσε πολυ, δεσιμο σιροπιου, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πως να κανω σιροπι, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, σιροπι για γλυκο, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, σιροπι δεσιμο, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, πως να δεσω το γλυκο, πως δενω μαρμελαδα, πως δενω το σιροπι, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, πως θα δεσει το σιροπι, πηξιμο σιροπιου, οταν δεν δενει το σιροπι, οταν δεσει πολυ το σιροπι, Πως κανω περισσοτερο σιροπι για γλυκο κουταλιου κυδωνι?, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, πως δενω το γλυκο κουταλιου, μου επηξε το γλυκο σταφυλι τι να κανω;, τι κανω αν καραμελωσει το γλυκο κουταλιου, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, otan den denei to suropi ti kanoume

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading