Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, γιατι δεν δενει το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, το γλυκο εδεσε πολυ, πως κανουμε σιροπι, δεσιμο σιροπιου, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, πως να κανω σιροπι, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, σιροπι για γλυκο, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, σιροπι δεσιμο, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, πωσ να πηξω το σιροπι, οταν δεν δενει το σιροπι, οταν δεσει πολυ το σιροπι, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, τι κανω οταν εχει πηξει η μαρμελαδα, πωσ να δεσω το φθυλαρι, πως να δεσω το γλυκο κουταλιου, πως να δεσω το γλυκο, Πως κανω περισσοτερο σιροπι για γλυκο κουταλιου κυδωνι?, πως δενω το σιροπι, πως δενω το γλυκο κουταλιου, πως δενω μαρμελαδα, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, πως θα δεσει το σιροπι, πηξιμο σιροπιου

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading