Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, εδεσε πολυ το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, πως να δεσω το σιροπι, γιατι δεν δενει το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, αν δεσει πολυ το σιροπι, ποτε δένει το σιρόπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, το γλυκο εδεσε πολυ, πότε έχει δέσει το σιρόπι, αν δεσει πολυ η μαρμελαδα, πως κάνουμε το σιρόπι για γλυκό κουταλιού, πωσ θα δεσω το σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, σιροπι για γλυκο, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, γλυκο του κουταλιου εδεσε πολυ το σιροπι, ΔΕΝ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, τι κανεις οταν σου πηξει το σιροπι, πως δενω σιροπι, πωσ μπορει να δεσει το σιροπι, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, σιροπι για γλυκο κουταλιου, πως κανουμε σιροπι, αν το γλυκο του κουταλιου δεν εχει πολυ σιροπι, το γλυκο του κουταλιου εδεσε πολυ, τι κανω οταν δεσει πολυ η μαρμελαδα, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, πως να κανω σιροπι, αν πηξει το γλυκο του κουταλιου τι κανω, σιροπι απο γλυκο του κουταλιου, τι να κανω αν μου εχει δεσει πολυ το σιροπι του γλυκου κουταλιου;, λιγο σιροπι σε γλυκο κουταλιου τι κανω, επηξε πολυ το γκυκο τι κανω?, εδεσε πολυ γλυκο σταφυλι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading