Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, γιατι δεν δενει το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, πως κανουμε σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, το γλυκο εδεσε πολυ, πως να κανω σιροπι, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, δεσιμο σιροπιου, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, σιροπι για γλυκο, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, σιροπι δεσιμο, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, μου επηξε το γλυκο σταφυλι τι να κανω;, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, πηξιμο σιροπιου, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, πως δενω το σιροπι, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, αν δεν εδεσε ημαρμελαδα τι κανω;, πως δενω το γλυκο κουταλιου, πως θα δεσει το σιροπι, πως δενω μαρμελαδα, δεσιμο γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αργυρω, δεν πηζει το σιροπι, τι κανω αν καραμελωσει το γλυκο κουταλιου, πωσ να δεσω το φθυλαρι, τι να κανω αν μου εχει δεσει πολυ το σιροπι του γλυκου κουταλιου;

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading