Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, εδεσε πολυ το σιροπι, πως να δεσω το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, γιατι δεν δενει το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, δεσιμο σιροπιου, αν πηξει πολυ η μαρμελαδα τι κανω, πως να δεσω το γλυκό, οταν δεσει πολυ το σιροπι, πως διορθωνω το γλυκο του κουταλιου οταν πηξει πολυ, εδεσα πολυ την μαρμελάδα, σιροπι γλυκου, πως κανουμε το σιροπι γλυκου αραιο, σιροπι που εχει δεσι πολι τι να κανο, δεν εδεσε το σιροπι τι να κανω;, τι να κανω για να δεσει το σιροπι, πως δενουμε το σιροπι, τι κανω οταν μου πηξει η μαρμελαδα, ποτε δενει το σιροπι, τι κανω οταν δεσει πολυ η μαρμελαδα, οταν δεν δενει η μαρμελαδα, πως να πηξω τη μαρμελαδα μοσφιλο, πωσ να δεσω το αραιο σιροπι, πως κανουμε ενα σιροπι, πως να πιξω το σιροπι απο το γλυκο σταφυλιου, πως να κανω σιροπι, πως ξερω οτι εδεσε το σιροπι, ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, τι να κανω οταν πηξει η μαρμελαδα ροδακινο, τι κανω σν δεσει πολυ το σιροπι στο γλυκο κυδωνι, τι κανω οταν πηξει πολυ το γλυκο κυδωνι, τι κανω οταν πηξει πολυ η μαρμελαδα, τι κανω οταν πηζει η μαρμελαδα, γλυκο κουταλιου δεσιμο, τι κανω οταν ζαχαρωνονει το γλυκο του κουταλιου

Comments are closed.