Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως δένει το σιρόπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, πως να δεσω το σιροπι, γιατι δεν δενει το σιροπι, εδεσε πολυ το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, δεσιμο σιροπιου, το γλυκο εδεσε πολυ, αν πηξει πολυ η μαρμελαδα τι κανω, πως να δεσω το γλυκό, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, οταν δεσει πολυ το σιροπι, αν δεσει πολυ το σιροπι τι κανω;, σιροπι που εχει δεσι πολι τι να κανο, οταν δεν δενει το σιροπι, σιροπι γλυκου, πως κανουμε το σιροπι γλυκου αραιο, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, πωσ να δεσω το φθυλαρι, πως δενω το σιροπι, πως διορθωνω το γλυκο του κουταλιου οταν πηξει πολυ, Πως κανω περισσοτερο σιροπι για γλυκο κουταλιου κυδωνι?, τι κανω αν το γλυκο του κουταλιου πηξει πολυ, εδεσα πολυ την μαρμελάδα, τι να κανω για να δεσει το σιροπι, δεν πηζει το σιροπι, τι κανω οταν μου πηξει η μαρμελαδα, αν δεν εδεσε ημαρμελαδα τι κανω;, δεν εδεσε το σιροπι τι να κανω;, τί κάνω αν δεν μείνει σιρόπι στο γλυκό κουταλιού, τι κανω οταν το σιροπι εινα λιγο, τι κανω όταν το σιροπι δεσει πολυ, τι κανω σν δεσει πολυ το σιροπι στο γλυκο κυδωνι, πως να δεσω το συροπι για γλυκο κουταλιου, τι να κανω οταν πηξει η μαρμελαδα ροδακινο, το σιροπι εδεσε πολυ τι κανω?

Comments are closed.