Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, πως να δεσω το σιροπι, νεραντζι γλυκο, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, γιατι δεν δενει το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, πως κανουμε σιροπι, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, πότε έχει δέσει το σιρόπι, πως να κανω σιροπι, το γλυκο εδεσε πολυ, δεσιμο σιροπιου, σιροπι για γλυκο, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, τι κανω οταν δεσει πολυ η μαρμελαδα, σιροπι δεσιμο, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, πως δενω σιροπι, δεσιμο γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αργυρω, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, μου επηξε το γλυκο σταφυλι τι να κανω;, τι κανω αν καραμελωσει το γλυκο κουταλιου, γλυκο σταφυλι αν πηξει πολυ τι κανουμε, πηξιμο σιροπιου, πως δενω μαρμελαδα, πωσ να πηξω το σιροπι, πως θα δεσει το σιροπι, τι να κανω αν μου εχει δεσει πολυ το σιροπι του γλυκου κουταλιου;, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, \πως να κάνω σιρόπι για γλυκό του κουταλιου, πως να δεσω το γλυκο

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading