Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, πως να δεσω το σιροπι, γιατι δεν δενει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, αν δεσει πολυ το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, πως κανουμε σιροπι, το γλυκο εδεσε πολυ, πότε έχει δέσει το σιρόπι, πως να κανω σιροπι, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, σιροπι για γλυκο, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, δεσιμο σιροπιου, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, πωσ μπορει να δεσει το σιροπι, ΔΕΝ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, πως δενω σιροπι, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι κανω οταν δεσει πολυ η μαρμελαδα, τι κανω αν καραμελωσει το γλυκο κουταλιου, πως δενω το γλυκο κουταλιου, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, εδεσε πολυ γλυκο σταφυλι, μου επηξε το γλυκο σταφυλι τι να κανω;, πηξιμο σιροπιου, δεσιμο γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αργυρω, πως να δεσω το γλυκο κουταλιου, τι να κανω αν μου εχει δεσει πολυ το σιροπι του γλυκου κουταλιου;, πως θα δεσει το σιροπι, πως να δεσω το γλυκο, γιατι δεν δενει το σιροπι στη μαρμελαδα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading