Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, γιατι δεν δενει το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, το γλυκο εδεσε πολυ, πως κανουμε σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, πότε έχει δέσει το σιρόπι, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, δεσιμο σιροπιου, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πως να κανω σιροπι, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, σιροπι για γλυκο, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, σιροπι δεσιμο, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, πως να δεσω το γλυκο, πως να δεσω το γλυκο κουταλιου, πηξιμο σιροπιου, πωσ να δεσω το φθυλαρι, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, πως θα δεσει το σιροπι, πως δενω το γλυκο κουταλιου, πως δενω το σιροπι, πως δενω μαρμελαδα, μου επηξε το γλυκο σταφυλι τι να κανω;, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, δεσιμο γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι αργυρω, τι κανω οταν εχει πηξει η μαρμελαδα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading