Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, γιατι δεν δενει το σιροπι, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, πως κανουμε σιροπι, το γλυκο εδεσε πολυ, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, πως να κανω σιροπι, δεσιμο σιροπιου, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, σιροπι δεσιμο, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, πηξιμο σιροπιου, οταν δεν δενει το σιροπι, Πως κανω περισσοτερο σιροπι για γλυκο κουταλιου κυδωνι?, πως να δεσω το γλυκο, πως δενω το σιροπι, πως δενω μαρμελαδα, πωσ να πηξω το σιροπι, πως δενω το γλυκο κουταλιου, πως να δεσω το γλυκο κουταλιου, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, πωσ να δεσω το φθυλαρι, οταν το σιρόπι ειναι λιγο τι κανω, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, τι κανω οταν εχει πηξει η μαρμελαδα, τι κανω αν καραμελωσει το γλυκο κουταλιου, γλυκο κουταλιου εδεσε πολυ

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading