Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως να δεσω το σιροπι, γιατι δεν δενει το σιροπι, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, τι κανω αν δεν δεσει το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, το γλυκο εδεσε πολυ, πως κανουμε σιροπι, δεσιμο σιροπιου, πως να κανω σιροπι, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, τι κανω αν πηξει η μαρμελαδα, τι κανω οταν μου πιξει πολυ το γλυκο σταφυλι, τι κανω αν πηξει πολυ η μαρμελαδα, μαρμελάδα φράουλα έδεσε πολύ τι κάνω;, σιροπι δεσιμο, τι κανω οταν το γλυκο κουταλιου πηξει πολυ, δεσιμο γλυκου κουταλιου, τι να κανω αν δεσει πολυ το γλυκο, Πως ξερουμε οτι εχει δεσει το σιροπι, πωσ δενει το γλυκο κουταλιου, πηξιμο σιροπιου, πως δενω το γλυκο κουταλιου, αν δεν εδεσε ημαρμελαδα τι κανω;, πως δενω μαρμελαδα, πως δενω το σιροπι, \πως να κάνω σιρόπι για γλυκό του κουταλιου, otan den denei to suropi ti kanoume, Πως κανω περισσοτερο σιροπι για γλυκο κουταλιου κυδωνι?, πως να δεσω το γλυκο, πως να δεσω το γλυκο κουταλιου, πωσ να δεσω το φθυλαρι, πωσ να πηξω το σιροπι, οταν δεσει πολυ το σιροπι, οταν δεν δενει το σιροπι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading