Έδεσε το γλυκό του κουταλιού;

14 Αυγούστου 2012
By
  • Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού. Το σιρόπι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο παχύρρευστο, ανάλογα με την πηκτίνη των φρούτων, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μοιάζει με αραιό ζελέ. Γενικώς, πάντως, θα πρέπει να είναι πυκνό και, όταν ρίχνουμε λίγο σε ένα πιάτο, να μην απλώνει.

 

  • Το «δέσιμο» σε δύο χρόνους: Οι παλιές νοικοκυρές πάντα «δένουν» το γλυκό σε δύο χρόνους, για να εξασφαλίσουν ότι δεν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το σιρόπι έδεσε πολύ, νεραντζι γλυκο, πως δένει το σιρόπι, εδεσε πολυ το σιροπι, πωσ δενουμε το σιροπι στα γλυκα κουταλιου, πως να δεσω το σιροπι, οταν δενει το σιροπι πολυ τι κανουμε, γιατι δεν δενει το σιροπι, αν δεσει πολυ το σιροπι, εδεσε πολυ η μαρμελαδα, ποτε δένει το σιρόπι, τι κανουμε οταν δεσει πολυ το σιροπι, αν το γλυκο του κουταλιου πηξει πολυ, πότε έχει δέσει το σιρόπι, πωσ θα δεσω το σιροπι, πως δενουμε το σιροπι, σιροπι για γλυκο, αν δεσει πολυ η μαρμελαδα, δεν δενει το σιροπι, δεσιμο σιροπιου για γλυκο κουταλιου, πωσ ξερω οτι εδεσε το γλυκο, πως κάνω σιρόπι, πως κάνουμε το σιρόπι για γλυκό κουταλιού, πωσ δενω το σιροπι, το γλυκο εδεσε πολυ, πως δενω σιροπι, πως δένουμε το γλυκό του κουταλιού, αν το γλυκο του κουταλιου δεν εχει πολυ σιροπι, γλυκο του κουταλιου εδεσε πολυ το σιροπι, τι κανω οταν δεσει πολυ η μαρμελαδα, πως να κανω σιροπι, γλυκο κουταλιου πορτοκαλι απο την λειβαδια, ΔΕΝ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, πως κανουμε σιροπι, το γλυκο δεν εδεσε, πωσ μπορει να δεσει το σιροπι, το γλυκο του κουταλιου εδεσε πολυ, τι κανεις οταν σου πηξει το σιροπι, σιροπι για γλυκο κουταλιου, επηξε πολυ το γκυκο τι κανω?

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading