Άσπρα Φασόλια Σαλάτα

17 Οκτωβρίου 2012
By

Τα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο, τη Φασολάδα, ενισχυμένη με λαχανικά και πολλές φορές συνοδευμένη από πικάντικα αλλαντικά ή καπνιστό ψάρι.
Τα άσπρα Φασόλια μπορούν όμως να σερβιριστούν και σαν σαλάτα με φρέσκα λαχανικά όλες τις εποχές, νόστιμη και χορταστική και αρωματισμένη με υπέροχα μπαχαρικά.
Δοκιμάστε τα σαλάτα και είμαι σίγουρη πώς θα σας ενθουσιάσουν. Χρησιμοποιείστε μικρές Αραβικές πίτες, κομμένες στη μέση, ανοίξτε τες  σαν “τσεπούλες” και γεμίστε τες με αυτή τη σαλάτα. Στο Γραφείο θα έχετε ένα πλήρες, υγιεινό και νοστιμότατο γεύμα!

Διαβάστε περισσότερα »

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαλατα με φασολια ασπρα, φασολια σαλατα δρισκας, φασολια ασπρα σαλατα, φασολια σαλατα βεφα, φασολια ασπρα σαλατα αργυρω, σαλατα φασολια δρισκας, fasolia salata aspra

Tags: , , ,

Comments are closed.