Άλειμμα (σάλτσα) ρόκας με ξινομυζήθρα για ζυμαρικά και όχι μόνο…

12 Μαρτίου 2015
By
Ένα pesto με άρωμα Κρήτης!
 
Υλικά:
  • 1 ματσάκι ρόκα (να βγει περίπου 1 κούπα όταν την κόψουμε)
  • 1/3 ως ½ κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κούπα ξινομυζήθρα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές σούπας ασπρισμένα αμύγδαλα (ή κουκουνάρι)
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Επί το έργον: Όχι πολλά πράγματα…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κρήτη:γαστρονομικός περίπλους


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας