Κρεατικά

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα και αποξηραμένα δαμάσκηνα

25 Οκτωβρίου 2012
By
Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα και αποξηραμένα δαμάσκηνα

Υλικά: 1 γαλοπούλα 1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο 250γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250-500γρ. Εκτέλεση: Σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κιμά, μέχρι να ασπρίσει και τον Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής: Συνταγες της Μαμας - μαγειρικη και ζαχαροπλαστικη Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται...

Read more »

Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα σόγιας

Γίνετε σεφ της Ασιατικής κουζίνας Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Chilli con carne

Ιταλικό πικάντικο φαγητό από την Calabria. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Χουνκιάρ μπεγεντί (Hunkar Begendi), της Παρασκευής

24 Οκτωβρίου 2012
By

Ένα μυρωδάτο -με έντονη γεύση της καπνιστής μελιτζάνας- φαγητό, πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά.Related Posts Μελιτζάνες φέτες με τυριά, της Παρασκευής Πατλιτσάν κιοφτέ, της Παρασκευής Μελιτζάνες Καρνίγιαρικ (Karniyarik) Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ματιάς

Read more »

Κεμπάπ – Kofta Kebab

23 Οκτωβρίου 2012
By

Νομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα  νόστιμο, σπιτικό Kofta (από το Περσικό koftah, δηλαδή κιμάς) Kebab, που τόσο αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι; Θα δείτε ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο! Το πιάτο μας θα ετοιμαστεί πολύ γρήγορα, θα είναι νοστιμότατο, μα προ πάντων εξαιρετικής ποιότητας, αφού εμείς θα έχουμε διαλέξει τα...

Read more »

Ψητές χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με λεβάντα, θυμάρι και δαμάσκηνα και σως από μέλι και ξύδι βαλσάμικο

Ιδανική συνταγή για το μπάρμπεκιου της Κυριακής. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Ψητό κοτόπουλο με μυρωδικά

Το πιο ωραίο ψητό κοτόπουλο που έχετε φάει. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Ταλιατέλες με ζαμπόν, μπέικον, κρέμα γάλακτος και τηγανιά με κρασί

22 Οκτωβρίου 2012
By
Ταλιατέλες  με  ζαμπόν, μπέικον, κρέμα  γάλακτος  και  τηγανιά  με  κρασί

Καλή  εβδομάδα  σε  όλους. Τι  κάνετε  είστε  όλοι  καλά; Καταφέραμε  να  χαθούμε  πάλι  αλλά  με  κάτι  δουλειές  και  τρεχάματα  πού  να  βρεθεί  χρόνος  για  blogging. Βέβαια  όποτε  προλάβαινα  έκανα  την  βόλτα  μου  στη  γειτονιά.Σήμερα  έχω  ένα  απλό, εύκολο ,νόστιμο  και  διπλό  φαγητό. Τι  εννοώ  λέγοντας  διπλό  φαγητό.... στην  αρχή  ξεκίνησα  να  φτιάξω ταλιατέλες  με...

Read more »

Λαζάνια με Κοτόπουλο, Τυρί και Ελιές

22 Οκτωβρίου 2012
By
Λαζάνια με Κοτόπουλο, Τυρί και Ελιές

Υλικά  για 6 τεμάχια:6 λαζάνια (τύπου όπως φωτό, υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετς)Γέμιση:250γρ.κοτόπουλο βραστό ή ψητό κομμένο σε μικρά κομματάκια1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί3-4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος½ κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο βασιλικόΑλάτι και πιπέριΕπιπλέον:½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 6 ελιές μαύρες ή πράσινες κομμένες σε κομματάκια Εκτέλεση:1. Βράζουμε...

Read more »

Χοιρινός γύρος… από τα χεράκια μας!

22 Οκτωβρίου 2012
By
Χοιρινός γύρος… από τα χεράκια μας!

Δεν συγκρίνεται!!! Υλικά: Για τον γύρο: Μισό κιλό πανσέτα Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Θυμάρι Πάπρικα Σκόρδο σε σκόνη Μουστάρδα σε σκόνη Πιπέρι καγιέν 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5-6 κουταλιές ξύδι 2 κουταλιές μπαλσάμικο Για το σερβίρισμα: Πίτες για σουβλάκι 1 ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη, ώριμη ντομάτα Τζατζίκι Κόβουμε την πανσέτα σε λεπτές, μικρές λωρίδες.  Την βάζουμε...

Read more »

Μπιφτέκια για τη δίαιτα Ντουκάν (Dukan) με κουάκερ

21 Οκτωβρίου 2012
By

  Υλικά: 500 γραμμάρια κιμά 350 γραμμάρια κουάκερ 4 κουταλιές τις σούπας κουάκερ σκόνη(το αλέθουμε στο μπλέντερ) 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη Λίγο μαϊντανό 1 κουταλιά της σούπας... Related posts:Λαχταριστά, τραγανά κριτσίνια καρότου! ΥΛΙΚΑ: 200 γραμμάρια λάδι ελαφρύ 200 γραμμάρια  κρασί λευκό 200 γραμμάρια  καλαμποκάλευρο...Μακαρόνια με σάλτσα και με θέα την Ακρόπολη    ...

Read more »

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙ

19 Οκτωβρίου 2012
By
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙ

700 ΓΡ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ300 ΓΡ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ1/2 ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ2 ΑΒΓΑ1/2 Κ.Γ. ΣΟΔΑ1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ 1/2 ΠΡΕΖΑ ΠΙΠΕΡΙ1/2 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΝΗ1/2 ΠΡΕΖΑ ΚΙΜΙΝΟ1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ10 ΑΒΓΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ(ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ).ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ...

Read more »

Γιουβέτσι με Χοιρινό και Κριθαράκι στο Φούρνο

18 Οκτωβρίου 2012
By
Γιουβέτσι με Χοιρινό και Κριθαράκι στο Φούρνο

Κυριακάτικο, παραδοσιακό και πολύ χορταστικό πιάτο του Ελληνικού τραπεζιού, με όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη για την απόλαυσή του.Φτιάχνεται με πολλά είδη κρέατος, όπως αρνί, μοσχάρι αλλά και κοτόπουλο. Εδώ η πρόταση είναι με χοιρινό. Όποιο κι αν επιλέξετε η νοστιμιά του είναι δεδομένη.Απλά υλικά: Κρέας με ζυμαρικό, τομάτα και αρωματικά μπαχαρικά. Το αλμυρό τριμμένο...

Read more »

Μακαρόνια με κιμά; NΑΙ, γεμιστά και φουρνιστά!

17 Οκτωβρίου 2012
By

Και μιλάμε για τα υπόλοιπα μακαρόνια κοχύλια, από αυτά που εδώ και καιρό δεν είχα κάτσει να φτιάξω, άφου άλλα πράγματα έμπαιναν και έβγαιναν στην κουζίνα μου όλο αυτό το διάστημα. Έφτιαξα λοιπόν, τον κιμά μου κατά τα δικά μου γούστα από την προηγούμενη μέρα (με τα ακόλουθα υλικά) και την επομένη το απόγευμα...

Read more »

Αναζήτηση συνταγής:

Loading