Κρεατικά

Μουσακάς με Πουρέ Πατάτας

2 Νοεμβρίου 2012
By
Μουσακάς με Πουρέ Πατάτας

 Καλημέρα σας! Καλό μήνα! Νοέμβριος και το κλίμα έχει αλλάξει, σήμερα έχει κρύο,συννεφιά και ομίχλη. Μπήκαμε στο χειμώνα. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά ,να σκεφτόμαστε πάντα θετικά και να βλέπουμε όσο γίνεται τα πράγματα με αισιοδοξία!!!Για σήμερα σας έχω ένα κλασικό φαγητό μαγειρεμένο με διαφορετικό τρόπο και έχω παρατηρήσει πως προτιμάτε όλο και περισσότερο...

Read more »

ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ

2 Νοεμβρίου 2012
By
ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΕΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.500 ΓΡ.ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ. 1500 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΑΠΟ ΣΠΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟ ΕΙΝΑΙ...

Read more »

Χοιρινό Κότσι με Πατάτες στο Φούρνο

31 Οκτωβρίου 2012
By

Υλικά 4 κομμάτια κότσι χοιρινό με το κόκκαλό τους Αλάτι Πιπέρι-πάπρικα-κόλιανδρο-βασιλικό-κύμινο (μισό κουταλάκι του γλυκού) Χυμό λεμόνι από 2 λεμόνια 2/3 ποτηριού ελαιόλαδο 1 κιλό πατάτες κομμένες στη μέση 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα 4 ντοματάκια ρόμα ολόκληρα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 ποτήρια νερό Εκτέλεση Πασπαλίζουμε πολύ καλά τα κότσια με τα μπαχαρικά...

Read more »

Αφράτα Μπιφτέκια

31 Οκτωβρίου 2012
By
Αφράτα Μπιφτέκια

Ζουμερά, αφράτα, εύγευστα μπιφτέκια φούρνου, με μελωμένες πατάτες, αρωματισμένες με ξύσμα λεμονιού. Κλασικό φαγητό της Ελληνικής κουζίνας, που το τιμούν μικροί και μεγάλοι.Κιμάς διπλοπερασμένος από τη μηχανή, ζυμωμένος απαλά, με γευστικά συμπληρώματα, όπως κρεμμύδι τριμμένο, τομάτα, μουστάρδα, tabasco, ρίγανη, σόδα αναψυκτικό και άλλα, τα κάνουν νόστιμα κι αφράτα. Όμως ένα ακόμα μυστικό στο πλάσιμο...

Read more »

Χοιρινή ωμοπλάτη καραμελωμένη

Η μαρινάδα θα σας καταπλήξει! Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Συνταγές Μαγειρικής με γευση Ελλαδα

Read more »

ΧΟΧΛΙΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ

29 Οκτωβρίου 2012
By
ΧΟΧΛΙΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ

1 ΚΙΛΟ ΧΟΧΛΙΟΙ1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ1/2 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙΑΛΑΤΙΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΕΝΤΡΟΛΒΑΝΟΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΧΛΙΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΖΩ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ...

Read more »

Σπαγγέτι με μοσχαράκι

29 Οκτωβρίου 2012
By

Μια συνταγή που θα λατρέψουν οι μακαρονάδες και οι κρεατοφάγοι. Δεν είναι δύσκολη και το αποτέλεσμα είναι γευστικότατο! Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!Related Posts Μοσχαράκι αυγολέμονο Μοσχαράκι με πράσα αυγολέμονο Μπελαλίδικο κοκκινιστό μοσχαράκι, της Βίκυς Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ματιάς

Read more »

Χοιρινό με σάλτσα κέτσαπ

Το χοιρινό θα γίνει κατακόκκινο! Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Συνταγές Μαγειρικής με γευση Ελλαδα

Read more »

Κόκορας Κρασάτος

28 Οκτωβρίου 2012
By
Κόκορας Κρασάτος

Κόκορας κρασάτος και μάλιστα ελευθέρας βοσκής!  Ένα νοστιμότατο, παραδοσιακό πιάτο που το τιμούν ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα! Τα Υλικά 1 κόκορας (1 ½ με 2 κιλά) κομμένος μερίδες ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 μέτρια ξηρά κρεμμύδια, τριμμένα 1 κουτί ντοματάκια κονσέρβα 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας 1 φλιτζάνι  κόκκινο...

Read more »

ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΑΦΙΝΑΚΙΑ – ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ – ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ – ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ – ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΟΣΧΑΡΙ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ – ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΔΙΚΙΑ

26 Οκτωβρίου 2012
By
ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΑΦΙΝΑΚΙΑ – ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ – ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ – ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ – ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΟΣΧΑΡΙ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ – ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΔΙΚΙΑ

Είπα και παλιότερα ότι μ'αρέσει να αρχίζω από το τέλος.  Έτσι και τώρα, αρχίζω από τα σημερινά και πάμε πίσω......Για τα ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΑΦΙΝΑΚΙΑ έγραψα και ΕΔΩ (κλικ) Μαζί έκανα και μια συνοδευτική σάλτσα, σαν τζατζίκι χωρίς αγγούρι, με γιαούρτι αγελάδος (όχι επιδόρπιο), άνιθο, σκόρδο λιωμένο με την πρέσσα, ελαιόλαδο.Σαν κύριο πιάτο, ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, με πιπεριές κέρατο,...

Read more »

Dukan – Μοσχάρι αλα κρεμ

25 Οκτωβρίου 2012
By

Υλικά Μοσχάρι ψαχνό κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστούνια 1 ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια 1 γιαούρτι στραγγιστό 0-2% ρίγανη-πιπέρι-αλάτι-δεντρολίβανο Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι με το κρεμμυδάκι και την κόκκινη πιπεριά μέχρι να τραβήξει το νεράκι και προσθέτουμε την ντομάτα με τα αρωματικά και όσο Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή...

Read more »

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα και αποξηραμένα δαμάσκηνα

25 Οκτωβρίου 2012
By
Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα και αποξηραμένα δαμάσκηνα

Υλικά: 1 γαλοπούλα 1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο 250γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250-500γρ. Εκτέλεση: Σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κιμά, μέχρι να ασπρίσει και τον Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής: Συνταγες της Μαμας - μαγειρικη και ζαχαροπλαστικη Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται...

Read more »

Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα σόγιας

Γίνετε σεφ της Ασιατικής κουζίνας Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Chilli con carne

Ιταλικό πικάντικο φαγητό από την Calabria. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Αναζήτηση συνταγής:

Loading