Κρεατικά

Σπαγγέτι με μοσχαράκι

29 Οκτωβρίου 2012
By

Μια συνταγή που θα λατρέψουν οι μακαρονάδες και οι κρεατοφάγοι. Δεν είναι δύσκολη και το αποτέλεσμα είναι γευστικότατο! Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!Related Posts Μοσχαράκι αυγολέμονο Μοσχαράκι με πράσα αυγολέμονο Μπελαλίδικο κοκκινιστό μοσχαράκι, της Βίκυς Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ματιάς

Read more »

Χοιρινό με σάλτσα κέτσαπ

Το χοιρινό θα γίνει κατακόκκινο! Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Συνταγές Μαγειρικής με γευση Ελλαδα

Read more »

Κόκορας Κρασάτος

28 Οκτωβρίου 2012
By
Κόκορας Κρασάτος

Κόκορας κρασάτος και μάλιστα ελευθέρας βοσκής!  Ένα νοστιμότατο, παραδοσιακό πιάτο που το τιμούν ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα! Τα Υλικά 1 κόκορας (1 ½ με 2 κιλά) κομμένος μερίδες ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 μέτρια ξηρά κρεμμύδια, τριμμένα 1 κουτί ντοματάκια κονσέρβα 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας 1 φλιτζάνι  κόκκινο...

Read more »

ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΑΦΙΝΑΚΙΑ – ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ – ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ – ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ – ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΟΣΧΑΡΙ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ – ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΔΙΚΙΑ

26 Οκτωβρίου 2012
By
ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΑΦΙΝΑΚΙΑ – ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ – ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ – ΑΥΓΑ ΜΑΤΙΑ – ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΟΣΧΑΡΙ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ – ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΔΙΚΙΑ

Είπα και παλιότερα ότι μ'αρέσει να αρχίζω από το τέλος.  Έτσι και τώρα, αρχίζω από τα σημερινά και πάμε πίσω......Για τα ΚΟΛΟΚΥΘΟΜΑΦΙΝΑΚΙΑ έγραψα και ΕΔΩ (κλικ) Μαζί έκανα και μια συνοδευτική σάλτσα, σαν τζατζίκι χωρίς αγγούρι, με γιαούρτι αγελάδος (όχι επιδόρπιο), άνιθο, σκόρδο λιωμένο με την πρέσσα, ελαιόλαδο.Σαν κύριο πιάτο, ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, με πιπεριές κέρατο,...

Read more »

Dukan – Μοσχάρι αλα κρεμ

25 Οκτωβρίου 2012
By

Υλικά Μοσχάρι ψαχνό κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστούνια 1 ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια 1 γιαούρτι στραγγιστό 0-2% ρίγανη-πιπέρι-αλάτι-δεντρολίβανο Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι με το κρεμμυδάκι και την κόκκινη πιπεριά μέχρι να τραβήξει το νεράκι και προσθέτουμε την ντομάτα με τα αρωματικά και όσο Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή...

Read more »

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα και αποξηραμένα δαμάσκηνα

25 Οκτωβρίου 2012
By
Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα και αποξηραμένα δαμάσκηνα

Υλικά: 1 γαλοπούλα 1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο 250γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250-500γρ. Εκτέλεση: Σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κιμά, μέχρι να ασπρίσει και τον Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής: Συνταγες της Μαμας - μαγειρικη και ζαχαροπλαστικη Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται...

Read more »

Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα σόγιας

Γίνετε σεφ της Ασιατικής κουζίνας Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Chilli con carne

Ιταλικό πικάντικο φαγητό από την Calabria. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Χουνκιάρ μπεγεντί (Hunkar Begendi), της Παρασκευής

24 Οκτωβρίου 2012
By

Ένα μυρωδάτο -με έντονη γεύση της καπνιστής μελιτζάνας- φαγητό, πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά.Related Posts Μελιτζάνες φέτες με τυριά, της Παρασκευής Πατλιτσάν κιοφτέ, της Παρασκευής Μελιτζάνες Καρνίγιαρικ (Karniyarik) Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ματιάς

Read more »

Κεμπάπ – Kofta Kebab

23 Οκτωβρίου 2012
By

Νομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα  νόστιμο, σπιτικό Kofta (από το Περσικό koftah, δηλαδή κιμάς) Kebab, που τόσο αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι; Θα δείτε ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο! Το πιάτο μας θα ετοιμαστεί πολύ γρήγορα, θα είναι νοστιμότατο, μα προ πάντων εξαιρετικής ποιότητας, αφού εμείς θα έχουμε διαλέξει τα...

Read more »

Ψητές χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με λεβάντα, θυμάρι και δαμάσκηνα και σως από μέλι και ξύδι βαλσάμικο

Ιδανική συνταγή για το μπάρμπεκιου της Κυριακής. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Ψητό κοτόπουλο με μυρωδικά

Το πιο ωραίο ψητό κοτόπουλο που έχετε φάει. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικό Αρκούδι: Μαγειρεματα με γευση Ελλαδα

Read more »

Ταλιατέλες με ζαμπόν, μπέικον, κρέμα γάλακτος και τηγανιά με κρασί

22 Οκτωβρίου 2012
By
Ταλιατέλες  με  ζαμπόν, μπέικον, κρέμα  γάλακτος  και  τηγανιά  με  κρασί

Καλή  εβδομάδα  σε  όλους. Τι  κάνετε  είστε  όλοι  καλά; Καταφέραμε  να  χαθούμε  πάλι  αλλά  με  κάτι  δουλειές  και  τρεχάματα  πού  να  βρεθεί  χρόνος  για  blogging. Βέβαια  όποτε  προλάβαινα  έκανα  την  βόλτα  μου  στη  γειτονιά.Σήμερα  έχω  ένα  απλό, εύκολο ,νόστιμο  και  διπλό  φαγητό. Τι  εννοώ  λέγοντας  διπλό  φαγητό.... στην  αρχή  ξεκίνησα  να  φτιάξω ταλιατέλες  με...

Read more »

Λαζάνια με Κοτόπουλο, Τυρί και Ελιές

22 Οκτωβρίου 2012
By
Λαζάνια με Κοτόπουλο, Τυρί και Ελιές

Υλικά  για 6 τεμάχια:6 λαζάνια (τύπου όπως φωτό, υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετς)Γέμιση:250γρ.κοτόπουλο βραστό ή ψητό κομμένο σε μικρά κομματάκια1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί3-4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος½ κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο βασιλικόΑλάτι και πιπέριΕπιπλέον:½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος 6 ελιές μαύρες ή πράσινες κομμένες σε κομματάκια Εκτέλεση:1. Βράζουμε...

Read more »

Αναζήτηση συνταγής:

Loading