ΦΑΣΟΛΙΑ ΞΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

16 Μαρτίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ ΦΑΣΟΛΙΑ ΞΕΡΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΡΑΣΜΕΝΑ 2 ΩΡΕΣ
250 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
2 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΛΟΥΔΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΦΡΕΣΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΠΕΡΙΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΟΜΕΝΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΕΤΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: KITCHEN WORLD


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φασολια χαντρες ξερα

Tags:

Τα σχόλια σας