ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΝΕΛΑ

17 Μαρτίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ:
1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΚΕΤΑ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ OI CHEF ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙ ΨΩΜΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΘΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΑΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΡΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΟΣΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΚΡΟΥΤΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΘΕΛΕΤΕ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΗ ΣΤΟΥΣ 200 ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ.
2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 4
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ 2
4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕΛΕΡΥ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
6 ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΟΦΥΛΛΑ
10 ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΠΑΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΓΑΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΙΚΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΒΑΣΙΛΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: KITCHEN WORLD


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παντζανελα, σαλατα με ψητη λαι σελερυ

Tags:

Τα σχόλια σας