Λικέρ βύσσινο τεμπέλικο

29 Αυγούστου 2011
By
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη είπαμε, αλλά μας λείψατε πολύ κι έτσι είπαμε να επιστρέψουμε λίγες μέρες νωρίτερα!!
Ελπίζουμε να σας λείψαμε κι εμείς λιγάκι!
Επιστρέφουμε λοιπόν με καθημερινές πλέον συνταγές και για αρχή σας κερνάμε σπιτικό πανεύκολο και «γρήγορο» λικεράκι!

Υλικά
1,5 ποτήρι βυσσινάδα
1 ποτήρι βότκα
μισό ξυλαράκι κανέλλας
3 καρφάκια γαρίφαλα
Για να δούμε τι κάνουμε :
Φτιάχνουμε την βυσσινάδα όπως περιγράφουμε εδώ.
Όσο ακόμη δεν έχει πήξει αρκετά το υγρό, δηλαδή στα 35 με 40 λεπτά βρασμού, βγάζουμε με μια κουτάλα την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε το λικέρ.
Βάζουμε την, ας πούμε βυσσινάδα, σ’ ένα γυάλινο μπουκάλι και ρίχνουμε την βότκα.
Aφήνουμε να κρυώσει και το κλείνουμε.
Το κουνάμε λίγο για να δέσουν τα υγρά μεταξύ τους και το ξεχνάμε για 10 ημέρες.
Μετά ρίχνουμε την κανέλλα και τα γαρύφαλλα και το αφήνουμε για ένα 24ωρο.
Κατόπιν παίρνουμε το μπουκάλι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε το λικέρ, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βυσσιναδα, λικερ απο ροδι, λικερ βυσσινο με βοτκα, λικερ πετρετζικη χριστουγεννιατικο λικερ, ποτο λικερ βυσσιναδα

Tags: ,

Τα σχόλια σας