Πρασοκεφτέδες

20 Σεπτεμβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πατάτες
1 κιλό πράσα
3 αυγά
Φρυγανιά κοπανισμένη
Ρίγανη
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πατάτες,τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τη μηχανή του πουρέ.
Καθαρίζουμε τα πράσα,τα ψιλοκόβουμε,τα αχνίζουμε σε μια κατσαρόλα με τον ατμό τους,
τα στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε σε μια λεκάνη.
Προσθέτουμε τον πουρέ,λίγο αλάτι-πιπέρι,λίγη ρίγανη,τα τρία αυγά και τη κοπανισμένη φρυγανιά.
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν μια μάζα και μετά τα πλάθουμε σε κεφτέδες.
Τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Σημείωση: Οι πρασοκεφτέδες μαγειρεύονται στον Αυγερινό Κοζάνης.

Note: There is a print link embedded within this post, please visit this post to print it.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntagies.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πρασοκεφτεδες στο φουρνο, πρασοκεφτεδεσ αργυρω

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας