Φασολάκια λαδερά με τριφτή ντομάτα

7 Αυγούστου 2011
By
Το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο, με χρώματα και νοστιμιά που το αγαπάμε όλοι.
Ο τρόπος μαγειρέματος είναι γνωστός αλλά πιστεύω ότι κάθε συνταγή έχει και κάποιο μυστικό που βοηθάει στο να γίνει το φαγητό νοστιμότερο.
Τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα και τα συνοδεύουμε απαραίτητα με Ελληνική φέτα, με λαδάκι και ρίγανη και ελιές μαύρες θρούμπες.
 Είναι ο τέλειος συνδυασμός!



Τ α Υ λ ι κ ά

1 κιλό φασολάκια φρέσκα, τσαουλιά ή μπαρμπούνια
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανός, πλυμένος και ψιλοκομμένος
4 ώριμες ντομάτες τριμμένες σε χονδρό τρίφτη
2-3 πατάτες καθαρισμένες και χονδροκομμένες
6-8 μικρά κολοκυθάκια
2 μεγάλα καρότα κομμένα ροδέλεςΜερικά ντοματίνια (προαιρετικά)
2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
½ κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι

Ο δ η γ ί ε ς Πλένουμε καλά, στραγγίζουμε και καθαρίζουμε τα φασολάκια. (Τσιμπάμε τις άκρες τους και με κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε τα νεύρα τους). Αν τα φασολάκια είναι πολύ μακριά, τα κόβουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φασολια τσαουλια συνταγη, φασολια τσαουλια, τσαουλια συνταγες, φασολάκια τσαουλιά, τσαουλια φασολια

Τα σχόλια σας