Τσίτσιλα

3 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό συκωτάκια αρνίσια
μισό κιλό έντερα αρνίσια
1 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κιλά κρέας αρνίσιο
Αλάτι-πιπέρι
Σάλτσα ντομάτας
250 γρ. σπανάκι
300 γρ. λάδι
20 γρ. φυτίνη ή βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα έντερα, τα συκω­τάκια και τα βάζουμε, για ένα τεταρτο της ώρας. σε κατσαρόλα με βραστό νερό .
Αφού βράσουν, τα βγάζουμε και τα κόβουμε μικρά κομματάκια.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύ­δια ψιλοκομμένα, πιπέρι- αλάτι, λάδι, τη σάλτσα και το σπανάκι.
Όταν βράσουν τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Όταν βράσει και το κρέας, τα περνάμε όλα σε ένα ταψί, αλεί­φουμε το κρέας με το βούτυρο
και  το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.

Note: There is a print link embedded within this post, please visit this post to print it.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntagies.gr


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας