Μπιφτέκια, απλά και νόστιμα

24 Οκτωβρίου 2011
By
Υλικά...
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο και χοιρινό, 1 μέτριο κρεμμύδι, 2 κλαδάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κλαδάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 1 τρυφερό καρότο τριμμένο στον τρίφτη, 1 φέτα μουσκεμένο και στυμμένο ψωμί, 2 κουταλιές σούπας λάδι, 3 κουταλιές σούπας γεμάτες γιαούρτι, 50 γρ. τρικαλινό τριμμένο, 1 αβγό, αλάτι, πιπέρι. Για τη σάλτσα: 4 κουταλιές γιαούρτι, ½ κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι ή πάπρικα γλυκιά. 
 
Εκτέλεση…  Τρίβουμε το κρεμμύδι και με λίγο αλάτι το ξανατρίβουμε για 1’. Το ξεπλένουμε καλά, το σουρώνουμε και το προσθέτουμε στον κιμά. Επίσης, προσθέτουμε το ψωμί, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το αλατοπίπερο, το γιαούρτι, το τριμμένο τυρί και το αβγό. Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε τον κιμά για ½ ώρα στο ψυγείο. Μετά πλάθουμε τον κιμά σε μέτρια μπιφτέκια.  Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε τεφάλ τηγάνι και ψήνουμε τα μπιφτέκια, στην αρχή σε μέτρια φωτιά για να κάνουν κρούστα από έξω και μετά τα σκεπάζουμε σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπιφτεκια κοτοπουλο αργυρω, μπιφτεκια κοτοπουλου αργυρω, μπιφτεκια γαλοπουλας δρισκας, μπιφτεκια μαμαλακης, μπιφτεκια κοτοπουλου βεφα, μπιφτέκια στο τεφαλ, νοστιμα μπιφτεκια, μπιφτεκια βεφασ, μπιφτεκια απλα, μπιφτεκι κοτοπουλο αργυρω, δρίσκας μπιφτέκια, μπιφτεκια συνταγη βεφας, μπιφτεκια λαζαρου, μπιφτεκια βεφα, μπιφτεκια δρισκας, συνταγη για μπιφτεκια βεφα, μπιφτεκια κοτοπουλο δρισκας, μαμαλάκης συνταγές μπιφτεκια, μπιφτεκια βεφας αλεξιαδου, νόστιμα μπιφτέκια γαλοπούλας, συνταγη μπιφτεκι, συνταγη για μπουφτεκια, μπιφτεκια ευκολα, συνταγη μπιφτεκια, συνταγες για ευκολα μπιφτεκια, μπιφτεκια του Δρισκα Βαγγελη, μπιφτεκια του δρισκα, μπιφτεκια συνταγη κ, τεφαλ, μπιφτεκια βεφα αλεξιαδου, αφρατα μπιφτεκια κοτοπουλο, ευκολα μπιφτεκια λαχανικων, Ισλι δριτσας, κεφτεδακια βεφα αλεξιαδου, κεφτεδακια δρισκα, κεφτεδεσ του Βαγγελη Δρισκα, κεφτεδεσ του Βαγγελη Δρισκασ, κορινθος πορτοκαλοπιτα, λαζαρου μπιφτεκια, μπιφτεκι μοσχαρισιο μπεργκερ

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας