Μοσχάρι με φασολάκια

29 Απριλίου 2010
By

Υλικά

-1/2  κιλό μοσχάρι
-2 κρεμμύδια  ψιλοκομμένα
-1 κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
-1/2 κούπα λάδι
-1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-1 κιλό φασολάκια καθαρισμένα
-Αλάτι
-Πιπέρι

Προετοιμασία

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε το μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια. Όταν αρχίσει να βράζει το ξαφρίζουμε και το αφήνουμε να μισοψηθεί. Το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Κατόπιν στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι,προσθέτουμε  τις ντομάτες , το κρέας, τα φασόλια, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 ποτήρια από το ζωμό του κρέατος και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράζει μέχρι να μαλακώσουν. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζωμό ακόμα. Μπορούμε να βάλουμε και κατεψυγμένα φασολάκια, όμως χρειάζονται λιγότερο χρόνο στο ψήσιμο.


Filed under: Κρέας, Λαχανικά Tagged: Κατσαρόλα, Μοσχάρι, Φασολάκια

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κρητικές Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φασολακια με μοσχαρι αργυρω, μοσχαρι με φασολακια αργυρω, μοσχαρι με φασολακια στη χυτρα, μοσχαρι με φασολακια, φασολάκια με κρέας αργυρώ, κοτοπουλο με φασολακια αργυρω, φασολακια με μοσχαρι στη χυτρα, φασολακια με μοσχαρι, φασολακια με κρεας στην χυτρα, Αργυρως μσχαρακι με φασολακια, φασολακια συνταγες

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας