κατσίκι καπαμάς

2 Ιουνίου 2010
By
Παναγούλα Γαϊτάνη
1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια
1 κιλό κηπευτικά
3 ντομάτες φρέσκιες
λίγο ντοματοπελτέ
λάδι για το τηγάνισμα
1 και 1/2 φλιτζάνι λάδι για το φαγητό
αλάτι
πιπέρι

Το φαγητό γίνεται με ψαχνό κρέας και με κηπευτικά που ταιριάζουν μεταξύ τους. Έτσι θα επιλέξουμε το συνδυασμό πατάτες με αγκινάρες ή πατάτες με κολοκύθια ή μπάμιες σκέτες. Οι μπάμιες δεν ταιριάζουν ούτε με τις πατάτες ούτε με τα κολοκύθια ούτε με τις αγκινάρες.
Παρασκευή
«Πλένουμε, αλατίζουμε και λεμονίζουμε τα κομμάτια το κρέας.
Μετά βάνουμε στο τηγάνι το λάδι και τηγανίζουμε ένα-ένα κομμάτι κρέας να ροδίσει καλά.
Όταν περάσουμε όλα τα κομμάτια από το τηγάνι, τα βάνουμε στην κατσαρόλα μαζί με αλάτι, λάδι και πιπέρι.
Ρίχνουμε και νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας.
Ύστερα στο λάδι του τηγανιού περνάμε και την ψιλοκομμένη ντομάτα. Τη ρίχνουμε κι αυτή στην κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει καλά.
Μετά περνάμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κατσικακι καπαμα, κατσικακι καπαμα αργυρω, κατσικι καπαμα, κατσικακι καπαμας, κρεας καπαμα

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας