Μεσογειακό στιφάδο

14 Οκτωβρίου 2011
By

Υλικά (4 μερίδες)

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε κύβους) 4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) νιφάδες τσίλι για γεύση (προαιρετικά) 1 βολβός μάραθου (κομμένες σε φέτες) 1 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε μικρά κομμάτια) 1 φλιτζάνι λευκό κρασί 800 γρ. ντομάτες κομμενες σε κύβους 1/2 κουταλάκι πάπρικα 1/2 κουταλάκι ρίγανη αλάτι και πιπέρι 1/2 κιλό λευκά ψάρια (όπως μπακαλιάρος, γλωσσα, κλπ. ή και οποιαδήποτε θαλασσινά της αρεσκείας σας) 1/2 φλιτζάνι φρέσκα μυρωδικά όπως μαϊντανός και βασιλικός (ψιλοκομμένα)


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει, περίπου 6-10 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις νιφάδες τσίλι και σοτάρουμε μέχρι να ευωδιάσουν, περίπου ένα λεπτό. Προσθέτουμε το μάραθο και τις κόκκινες πιπεριές και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ρίγανη, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Όλες οι Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καρδια μοσχαρισια, συνταγη για καρδια μοσχαρισια, καρδια μοσχαρισια συνταγες, μοσχαρισια καρδια, μοσχαρισια καρδια συνταγες, μοσχαρισια καρδια στιφαδο, καρδιες μοσχαρισιες, συνταγεσ για μοσχαρισια καρδια, καρδια μοσχαρισια συνταγη, συνταγες καρδια μοσχαρισια, συνταγες για καρδια, γλωσσα μοσχαρισια στιφαδο ακης

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας