Μοσχαράκι Παστιτσάδα

5 Ιουλίου 2011
By
Υλικά:
1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε μερίδες (κατά προτίμηση σπάλα)500ml χυμός τομάτας1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο1/2 κ.γλ. ζάχαρη5 κόκκοι μπαχάρι3 καρφάκια γαρύφαλο1 ξυλαράκι κανέλα1 συσκευασία μακαρόνια χονδρά Νο31/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο2-3 κ.σ. βούτυρο τριμμένο κεφαλοτύριαλάτι, μαύρο πιπέρι Οδηγίες:
Πλένετε και στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας τα κομμάτια το κρέας. Βάλτε το λάδι σε μεγάλη κατσαρόλα να κάψει. Σωτάρετε καλά το κρέας στο λάδι να ροδίσει. Προσθέτε το κρεμμύδι και το σκόρδο να πάρουν χρώμα.Σβήνετε με το κρασί. Αφήστε το κρασί να βράσει για 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέστε το χυμό τομάτας, τη ζάχαρη και όλα τα μυρωδικά εκτός από το αλάτι (το αλάτι το βάζουμε κοντά στο τέλος του μαγειρέματος γιατί αλλιώς σκληραίνει το κρέας). Μειώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα κι αφήστε το κρέας να σιγοβράσει για 2 - ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Μαγειρικές Ιστορίες


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παστιτσαδα μοσχαρι, παστιτσαδα αργυρως, μοσχαρι παστιτσαδα, παστιτσαδα, αργυρω παστιτσαδα με μοσχαρι

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας