Κριθαράκι Κοκκινιστό με Κιμά Σόγιας

28 Αυγούστου 2011
By
Για 4 μεγάλες μερίδες

Υλικά:
2 κούπες κριθαράκι
1 κούπα κιμάς βιολογικής μη τροποποιημένης σόγιας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
μισό πακέτο πουμαρό ή δυο μέτριες ντομάτες στο μπλέντερ
αλάτι, πιπέρι, κάρυ
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 3 ποτήρια νερό να βράσουν μαζί με τον κιμά της σόγιας και τη ντομάτα. Μόλις βράσουν, ρίχνουμε το κριθαράκι μαζί με τα μπαχαρικά μας, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια, και αφού έχει αρχίσει να μαλακώνει το κριθαράκι ρίχνουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και το ελαιόλαδο. Αν δούμε ότι χρειάζεται κι άλλο νερό, προσθέτουμε αλλά καλό είναι να είναι ζεστό το νερό που θα προσθέσουμε και όχι κρύο ή βρίσης.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: χορτοφαγικές συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας