ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΙΜΑ!!!

2 Οκτωβρίου 2011
By
Ετοιμάστε αυτό το νόστιμο γιουβέτσι για την οικογένειά σας και απολαύστε το τόσο στο κυριακάτικο όσο και στο καθημερινό τραπέζι. Άλλωστε είναι μια εύκολη συνταγή, κατάλληλη για να αξιοποιήσουμε τον κιμά που μας περίσσεψε.













ΥΛΙΚΑ
500 γραμμ. κριθαράκι χοντρό, βρασμένο και στραγγισμένο
1 δόση σάλτσα κιμά
2 φλ. τριμμένες φρέσκες ντομάτες
 5 αυγά
1 κεσεδάκι (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό
1 ποτήρι φρέσκο γάλα
250 γραμμ. ανθότυρο σε τρίμματα
250 γραμμ. φέτα σε τρίμματα 
Αλάτι
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι





ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λαδωμένο πυράντοχο σκεύος στρώνουμε το βρασμένο και στραγγισμένο κριθαράκι.
 Στη συνέχεια το περιχύνουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και το ανακατεύουμε. Από πάνω στρώνουμε τη σάλτσα κιμά. 
Για να δειτε την συνταγη για τον κιμα πατηστε ΕΔΩ
Περιχύνουμε με τις τριμμένες ντομάτες.
 Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα,
 προσθέτουμε το γιαούρτι
 και το γάλα. Τα ανακατεύουμε, να ενωθούν.
 Τέλος προσθέτουμε στο μείγμα τα τυριά, τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και δοκιμάζουμε αν χρειάζεται ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νοστιμες Συνταγες της Γωγως


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιουβετσι ογκρατεν με κιμα, κριθαρΑκι με κιμα ογκρατεν, συνταγη με κριθαρακι και κιμα, περίσσεψε κριθαρακι, κριθαρακι με κιμα γιαουρτι αργυρω, kriuaraki, συνταγη ογρατεν με κιμα, προσσεψε γιουβετσι, κριθαρακι με κιμα και σως γιαουρτιου, κριθαρακι με κιμα και γιαουρτι αργυρω, κριθαρακι με κιμα απο αργυρω, κριθαράκι κιμά και σάλτσα γιαούρτι Αργυρός, κιμα με κριθαρακι γιουβετσι ογρατεν, γιουβετσι μεκριθαρακι και κιμα, τι να κανω το κριθαρακι που περίσσεψε

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading