Σφολιάτα γρήγορη στο Thermomix

28 Σεπτεμβρίου 2011
By

Τόσο γρήγορη και εύκολη σφολιάτα είναι σίγουρο ότι δεν έχετε φτιάξει ποτέ!!
Το αποτέλεσμα δε, είναι τόσο καλό!!! (καλύτερο από του εμπορίου), που θα αναρωτηθείτε...και θα πείτε "γιατί να αγοράσω έτοιμη σφολιάτα;"
Κι εδώ είναι το κουμπί της υπόθεσης. Tα οικονομικά μας είναι χάλια και ότι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας το έχουμε κέρδος στη τσέπη μας, αλλά όχι μόνο!! 
γιατί συγχρόνως ξέρουμε τι τρώμε και όχι ότι μας σερβίρουν. Κι έτσι έχουμε κέρδος στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας.
Φθάνει όμως το κήρυγμα, δεν θέλω να με αποπάρετε ..
εντάξει;
Αυτή τη σφολιάτα την έφτιαξα στο thermomix, 
όσοι όμως δεν το έχετε θα πάρετε αντιστοίχως ένα δυνατό μπλέντερ (να σπάει πάγο) και αφού βάλετε τα υλικά θα το λειτουργήσετε για λίγο μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά και να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε πιο κάτω... πάμε.


Σφολιάτα κρεατόπιτα

Υλικά
150 γρ. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

thermomix συνταγεσ, ΘΕΡΜοΜΙΞ, σφολιατα με σοκολατα, θερμομιξ συνταγες, συνταγές θερμομιξ, σπιτικη σφολιατα αργυρω, thermomix syntages, σφολιατα συνταγη, σφολιατα αργυρω, syntages thermomix, σφολιατα συνταγεσ, φυλλο σφολιατας παρλιαρος, παρλιαρος τουρτα, συνταγη για σφολιατα, σπιτικη σφολιατα παρλιαρος, ζυμη για σφολιατα ΑΡΓΥΡΩ, συνταγη σφολιατας παρλιαρος, φυλλο σφολιατας αργυρω, σφολιατα συνταγη βιντεο, συνταγες με σφολιατα αργυρω, συνταγη σφολιατας, φτιαξω σφολιατα, σφολιατα αργυρως, συνταγη για σφολιατα παρλιαρος, thermomix sintages, συνταγες στο θερμομιξ, φυλλο σφολιατας συνταγες, ζυμη σφολιατας αργυρω, σφολιατα συνταγη παρλιαρος, συνταγές με το θερμομιξ, sintages thermomix, συνταγες σφολιατας παρλιαρος, συνταγες του thermomix, ζυμη σφολιατας βεφα, sintagies me thermomixer, μηλοπιτα στο thermomix, σφολιατα αργυρω μπαρμπαριγου, ευκολες συνταγες με σφολιατα, ζυμη σφολιατας, συνταγές για θερμομίξ

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading