Σφολιάτα γρήγορη στο Thermomix

28 Σεπτεμβρίου 2011
By

Τόσο γρήγορη και εύκολη σφολιάτα είναι σίγουρο ότι δεν έχετε φτιάξει ποτέ!!
Το αποτέλεσμα δε, είναι τόσο καλό!!! (καλύτερο από του εμπορίου), που θα αναρωτηθείτε...και θα πείτε "γιατί να αγοράσω έτοιμη σφολιάτα;"
Κι εδώ είναι το κουμπί της υπόθεσης. Tα οικονομικά μας είναι χάλια και ότι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας το έχουμε κέρδος στη τσέπη μας, αλλά όχι μόνο!! 
γιατί συγχρόνως ξέρουμε τι τρώμε και όχι ότι μας σερβίρουν. Κι έτσι έχουμε κέρδος στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας.
Φθάνει όμως το κήρυγμα, δεν θέλω να με αποπάρετε ..
εντάξει;
Αυτή τη σφολιάτα την έφτιαξα στο thermomix, 
όσοι όμως δεν το έχετε θα πάρετε αντιστοίχως ένα δυνατό μπλέντερ (να σπάει πάγο) και αφού βάλετε τα υλικά θα το λειτουργήσετε για λίγο μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά και να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε πιο κάτω... πάμε.


Σφολιάτα κρεατόπιτα

Υλικά
150 γρ. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

thermomix συνταγεσ, ΘΕΡΜοΜΙΞ, σφολιατα με σοκολατα, θερμομιξ συνταγες, συνταγές θερμομιξ, σπιτικη σφολιατα αργυρω, σφολιατα συνταγη, thermomix syntages, σφολιατα συνταγεσ, σφολιατα αργυρω, syntages thermomix, φυλλο σφολιατας παρλιαρος, παρλιαρος τουρτα, συνταγη για σφολιατα, σπιτικη σφολιατα παρλιαρος, ζυμη για σφολιατα ΑΡΓΥΡΩ, συνταγες με σφολιατα αργυρω, συνταγη σφολιατας παρλιαρος, φυλλο σφολιατας αργυρω, σφολιατα συνταγη βιντεο, συνταγη σφολιατας, φτιαξω σφολιατα, thermomix sintages, συνταγες στο θερμομιξ, σφολιατα αργυρως, συνταγη για σφολιατα παρλιαρος, φυλλο σφολιατας συνταγες, σφολιατα συνταγη παρλιαρος, sintages thermomix, ζυμη σφολιατας αργυρω, συνταγές με το θερμομιξ, συνταγες σφολιατας παρλιαρος, συνταγες του thermomix, ζυμη σφολιατας βεφα

Tags: ,

Τα σχόλια σας