Το Λεμονάτο – Ριγανάτο μοσχαράκι του Μάκη Διαμαντόπουλου

21 Ιουνίου 2016
By
lemonato - riganato mosxari

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (προτιμήστε κατά σειρά προτεραιότητας χτένι ή κιλότο ή σπάλα ή ελιά)
  • 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 1 ½ λεμόνι, τον χυμό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 δάφνες
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • 1 ½ κ.γ. αλάτι
  • 600 μλ. ζωμό κότας (από ζελέ ψυγείου, ή σπιτικό )
  • 100 μλ. ελαιόλαδο
Για το Roux:
  • 20 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 20 γρ. αλεύρι Barilla
Για το Κοφτό μακαρόνι
  • 300 γρ. κοφτό της Barilla
  • 20 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 50 γρ. τριμμένο τυρί (προεραιτικά)
  • 2 κ.σ. αλάτι

Παρασκευή:

Α. Ετοιμάζετε το κρέας: 1. Ετοιμάζετε τα υλικά και τα φέρνετε στον πάγκο σας. Κόβετε το κρεμμύδι σε φέτες, στύβετε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Caruso.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

στιφαδο caruso

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας