Νηστίσιμο "Μωσαϊκό" με Χαλβά

11 Μαρτίου 2011
By
Μια νηστίσιμη παραλλαγή του μωσαϊκού, απλά ακαταμάχητη!
A vegetarian varietion of the "mosaic" log, absolutely delicious!

Υλικά:
250γρ φυτική μαργαρίνη (όχι βούτυρο)1 φλιτζάνι Ζάχαρη Άχνη1 φλιτζ. Αμυγδαλόψιχα χονδροκομμένη 500γρ Χαλβάς Μπακάλη Βανίλια5 κ.σ. Κακάο Σκόνη Οδηγίες:
Λιώνετε το βούτυρο σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Ανακατεύετε καλά να λιώσουν και να γίνουν ενιαίο μείγμα. Το βγάζετε από το μάτι.Κόβετε το χαλβά σε κύβους. Τον ρίχνετε μαζί με την αμυγδαλόψιχα στο μείγμα κακάο και ανακατεύετε ελαφρά με πλαστική σπάτουλα ώστε να καλυφθούν με το κακάο.Στρώνετε μία μικρή παραλληλόγραμμη φόρμα κέικ με αντικολλητικό χαρτί ή σελοφάν. Ρίχνετε το μείγμα κακάο. Το αφήνετε στο ψυγείο να σφίξει αρκετές ώρες.Όταν σφίξει το βγάζετε από τη φόρμα και το σερβίρετε σε πιατέλα. Αν θέλετε μπορείτε να το καλύψετε με γλάσο σοκολάτας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Μαγειρικές Ιστορίες


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κορμός νηστισιμος παρλιαρος, σοκολατακια νηστισιμα, μωσαικο με χαλβα, νηστισιμος κορμος με χαλβα, μωσαικο νηστισιμο αργυρως, νηστισιμο μωσαικο, κορμοσ νηστισιμοσ με χαλβα, γλυκό σαλάμι νηστίσιμο, μωσαικο με χαλβα παρλιαροσ, παρλιαρος μωσαικο με χαλβα, πετρετζικης γλυκο νηστησιμο

Tags: , ,

Τα σχόλια σας