Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, αμυγδαλόπαστα συνταγή, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, χρώματα ζαχαροπλαστικής, marzipan συνταγη, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, μαρζιπαν συνταγη, amigdalopasta, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγη αμυγδαλοπαστας, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, μάρζιπαν γλυκο, πως γινεται η αμυγδαλοπαστα, τουρτα με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΙΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ, συνταγη με αμυγδαλοπαστα, γλυκο αμυγδαλοπαστα, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑΣ/ΜΑΡΖΙΠΑΝ, συνταγη αμυγδαλοπαστα, συνταγες με αμυγδαλοπαστα και χρωμα, μιγδαλοπαστα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑΣ, αμυγδαλοπαστα τουρτα

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας