Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, αμυγδαλόπαστα συνταγή, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, marzipan συνταγη, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, χρώματα ζαχαροπλαστικής, μαρζιπαν συνταγη, amigdalopasta, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγη αμυγδαλοπαστας, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, amygdalopasta, συνταγη αμυγδαλοπαστα, συνταγεσ με μάρζιπαν, αμυγδαλοπαστα με σοκολατα, συνταγή για marzipan, syntages me marzipan, amugdalopasta, συνταγη αμυγδαλοπαστας παρλιαρος, συνταγή marzipan, suntagh amugdalopastas, πως γινετε η αμυγδαλοπαστα, πως φτιαχνεται η αμυγδαλοπαστα, συνταγη με μάρζιπαν, γλυκα με marzipan, συνταγη για μαρσιπαν, ευκολα μαρζιπαν, τσουρεκι γεμιστο με marzipan, τουρτα με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, συνταγες για αμιγδαλοπαστα, συνταγη για μαρζιπαν

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading