Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, αμυγδαλόπαστα συνταγή, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, marzipan συνταγη, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, χρώματα ζαχαροπλαστικής, amigdalopasta, μαρζιπαν συνταγη, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας, amygdalopasta, συνταγη αμυγδαλοπαστα, συνταγή για marzipan, αμυγδαλοπαστα με σοκολατα, συνταγεσ με μάρζιπαν, συνταγες με marzipan, syntages me marzipan, amugdalopasta, συνταγή marzipan, ζυμη μαρσιπαν, γλυκα απο αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας παρλιαρος, πως γινεται η αμυγδαλοπαστα αργυρω, πως γινετε η αμυγδαλοπαστα, παρλιάρος συνταγή τούρτα με αμυγδαλόπαστα, συνταγη με μάρζιπαν, συνταγη με αμυγδαλοπαστα, τουρτεσ με μαρζιπαν, αμυγδαλοτύρι πώς γίνεται, suntagh amugdalopastas

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading