Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα συνταγή, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, marzipan συνταγη, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, χρώματα ζαχαροπλαστικής, μαρζιπαν συνταγη, amigdalopasta, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας, amygdalopasta, συνταγεσ με μάρζιπαν, συνταγη αμυγδαλοπαστας παρλιαρος, amugdalopasta, πως φτιαχνεται η αμυγδαλοπαστα, γλυκα με marzipan, μάρζιπαν γλυκο, ευκολα μαρζιπαν, συνταγη για μαρσιπαν, πως γινεται η αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας marzipan, αμυδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστα, αμυγδαλοπαστα με σοκολατα παρλιαρος, ΑΜΗΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ ΠΑΡΛΙΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑΣ/ΜΑΡΖΙΠΑΝ, amugdalopasta sintagies, τουρτα με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, τσουρεκι γεμιστο με marzipan, φαγητο με αμυγδαλοπαστα

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading