Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, αμυγδαλόπαστα συνταγή, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, marzipan συνταγη, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, χρώματα ζαχαροπλαστικής, μαρζιπαν συνταγη, amigdalopasta, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγη αμυγδαλοπαστας, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, amygdalopasta, συνταγεσ με μάρζιπαν, συνταγή για marzipan, syntages me marzipan, amugdalopasta, συνταγή marzipan, συνταγη αμυγδαλοπαστας παρλιαρος, συνταγη για μαρσιπαν, suntagh amugdalopastas, πως φτιαχνεται η αμυγδαλοπαστα, πως γινετε η αμυγδαλοπαστα, γλυκα με marzipan, ευκολα μαρζιπαν, μαρζιπαν με σοκολατα, θερμιδες φρουτακια αμυγδαλοπατας, συνταγεςμε αμυγδαλοπαστα, ευκολη αμυγδαλόπαστα συνταγή, μάρζιπαν γλυκο, γλυκο με σοκολατα και μαρζιπαν, αργυρω αμυγδαλοπαστα

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading