Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, αμυγδαλόπαστα συνταγή, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, χρώματα ζαχαροπλαστικής, marzipan συνταγη, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, μαρζιπαν συνταγη, amigdalopasta, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας, συνταγη αμυγδαλοπαστας παρλιαρος, μάρζιπαν γλυκο, πως φτιαχνεται η αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας marzipan, πως γινεται η αμυγδαλοπαστα, συνταγη για μαρσιπαν, τουρτα με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, ευκολα μαρζιπαν, amugdalopasta sintagies, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑΣ/ΜΑΡΖΙΠΑΝ, συνταγη με αμυγδαλοπαστα, ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΙΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ, φαγητο με αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστα, γλυκο αμυγδαλοπαστα, ευκολη αμυγδαλοπαστα, μιγδαλοπαστα, ΑΜΗΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ ΠΑΡΛΙΑΡΑ, πως γινεται η αμιγδαλοπστα;, πωσ φτιαχνω αμυγδαλοπαστα

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading