Αμυγδαλόπαστα ή Marzipan

17 Απριλίου 2011
By

To marzipan ή η αμυγδαλόπαστα χρησιμοποιούνται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού. σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.

Η διαδικασία παρασκευής τους είναι πολύ εύκολη όπως θα δείτε παρακάτω.

Αλέθουμε στο μπλέντερ την αμυγδαλόψιχα μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλουμε την χτυπάμε λίγο και την αφήνουμε χοντοκομμένη.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής | Σούπερ συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλοπαστα αργυρω, αμυγδαλόπαστα συνταγή, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, αμυγδαλόπαστα, συνταγη για αμυγδαλοπαστα, μπακλαβασ με αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμυγδαλοπαστα παρλιαρου, αμιγδαλοπαστα, μαρζιπαν παρλιαρος, παρλιαρος αμυγδαλοπαστα, marzipan συνταγη, χρώματα ζαχαροπλαστικής, συνταγες με αμυγδαλοπαστα, μαρζιπαν συνταγη, amigdalopasta, αργυρω γρ, αμυγδαλοπαστα συνταγες, συνταγεσ αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας, συνταγη αμυγδαλοπαστας παρλιαρος, μάρζιπαν γλυκο, πως γινεται η αμυγδαλοπαστα, πως φτιαχνεται η αμυγδαλοπαστα, συνταγη αμυγδαλοπαστας marzipan, τουρτα με αμυγδαλοπαστα παρλιαρος, συνταγη με αμυγδαλοπαστα, φαγητο με αμυγδαλοπαστα, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑΣ/ΜΑΡΖΙΠΑΝ, ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΙΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ, αμυγδαλοπαστα τουρτα, amugdalopasta sintagies, συνταγες με αμυγδαλοπαστα και χρωμα, γλυκο αμυγδαλοπαστα, ευκολη αμυγδαλοπαστα, μιγδαλοπαστα, ΑΜΗΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ ΠΑΡΛΙΑΡΑ, πως γινεται η αμιγδαλοπστα;, πωσ φτιαχνω αμυγδαλοπαστα, σινταγη μαρζιπαν

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading