Κοτόπουλο Κάρυ Μουστάρδα

17 Ιουνίου 2011
By

Υλικά:
1/2 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες χωρίς την πέτσα ή 1 στήθος κοτόπουλο φιλεταρισμένο 1 κρεμμύδι1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζάνι ζωμός κότας1/2 φλιτζάνι γάλα2 κ.σ. βούτυρο1 κ.σ. σταφίδα Κορινθιακή (μαύρη)1 κ.γλ. σκόνη κάρυ1 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά2 κ.σ. αλεύρι Οδηγίες:
Σωτάρετε το κοτόπουλο σε λίγο λάδι μέχρι να ροδίσει, 5-7 λεπτά. Το μεταφέρετε σε πιατέλα.Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και λιώνετε το σκόρδο. Λιώνετε το βούτυρο σε βαθύ τηγανάκι ή κατσαρολάκι. Σωτάρετε πρώτα το κρεμμύδι και μετά από λίγο το σκόρδο, μέχρι να χρυσίσουν.Προσθέτετε τη σκόνη κάρυ και το αλεύρι κι ανακατεύετε καλά να πάρει λίγο χρώμα το αλεύρι αλλά να μην καεί.Προσθέτετε σιγά σιγά κι ανακατεύοντας συνεχώς τον ζωμό κότας, ώστε με το αλεύρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτε τη μουστάρδα, το γάλα και τις σταφίδες. Προσθέτετε στη σάλτσα το σωταρισμένο κοτόπουλο και σιγοβράζετε για 15 λεπτά. Ταιριάζει με πιλάφι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Μαγειρικές Ιστορίες


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτοπουλο με καρυ και μουσταρδα, κοτόπουλο κάρυ μουστάρδα, κοτοπουλο με μουσταρδα και καρυ, χοιρινο με καρυ και μουσταρδα, κοτοπουλο με καρυ κ μουσταρδα

Tags: , ,

Τα σχόλια σας