Στρούντελ με μήλα …

27 Μάϊος 2011
By
Υλικά:
Για το φύλλο:
  • 3 φλ. τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ.
  • λίγο αλάτι (μισό κ.γλ.)
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • μισό φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 αυγό
  • μισό φλ. τσαγιού νερό (από την βρύση)
Για την γέμιση:
  • 3 μήλα μεγάλα κομμένα σε κυβάκια (χρησιμοποίησα ξυνόμηλα)
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • μισό φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κανέλα (σκόνη)
  • 1 φλ. τσαγιού καρύδια (χοντροκοπανισμένα)
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 χούφτα σταφίδες (εγώ δεν έβαλα)
extra:
  • 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο για το άλειμμα
  • ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Τι κάνουμε:
Βάζουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά για το φύλλο. Ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Asterati Kouzina


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

στρούντελ παρλιάρος, στρουντελ με μηλα παρλιαρος, στρούντελ μηλου, στρουντελ, strudel παρλιαρος, ζυμη για στρουντελ, παρλιαρος στρουντελ, στρουντελ με μηλα και μπανανες, στρουντελ με μηλα, παρλιαρος στρουντελ μηλου, στρουντελ αργυρω, στρουντελ ζυμη, στρουντελ με μηλα αργυρω, ΓΛΥΚΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, στρουντελ νηστισιμο, συνταγες με μηλο, συνταγη για στρουντελ με μηλα, φυλο για στρουτελ, στρουντελ συνταγη, στρουντελ μηλου με φυλλο κουρου, στρουντελ με ζυμη κουρου, strudel συνταγη παρλιαρος, μηλα στρουντελ, μηλο σε ζυμη, μηλο τυλιγμενο σε ζυμη, πως αραιωνω το γλυκο, πως φτιαχνουμε στρουντελ μηλου, στρουντελ με βυσσινα, στρουντελ με γκρουρου, χρυση ζυμη μηλοπιτα

Tags: ,

Τα σχόλια σας