Στρούντελ με μήλα …

27 Μάϊος 2011
By
Υλικά:
Για το φύλλο:
  • 3 φλ. τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ.
  • λίγο αλάτι (μισό κ.γλ.)
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • μισό φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 αυγό
  • μισό φλ. τσαγιού νερό (από την βρύση)
Για την γέμιση:
  • 3 μήλα μεγάλα κομμένα σε κυβάκια (χρησιμοποίησα ξυνόμηλα)
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • μισό φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κανέλα (σκόνη)
  • 1 φλ. τσαγιού καρύδια (χοντροκοπανισμένα)
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 χούφτα σταφίδες (εγώ δεν έβαλα)
extra:
  • 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο για το άλειμμα
  • ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Τι κάνουμε:
Βάζουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά για το φύλλο. Ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Asterati Kouzina


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

στρούντελ παρλιάρος, στρούντελ μηλου, στρουντελ με μηλα παρλιαρος, στρουντελ, strudel παρλιαρος, ζυμη για στρουντελ, παρλιαρος στρουντελ, στρουντελ με μηλα και μπανανες, στρουντελ με μηλα, στρουντελ αργυρω, παρλιαρος στρουντελ μηλου, στρουντελ ζυμη, στρουντελ με μηλα αργυρω, πως να φτιαξω στρουντελ, ΓΛΥΚΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, στρουντελ νηστισιμο, συνταγες με μηλο, συνταγη για στρουντελ με μηλα, στρουντελ μηλου με φυλλο κουρου, στρουντελ συνταγη, φυλο για στρουτελ, στρουντελ με ζυμη κουρου, στρουντελ με γκρουρου, στρουντελ με βυσσινα, πως φτιαχνουμε στρουντελ μηλου, πως αραιωνω το γλυκο, μηλο τυλιγμενο σε ζυμη, μηλο σε ζυμη, μηλα στρουντελ, χρυση ζυμη μηλοπιτα

Tags: ,

Τα σχόλια σας