Στρούντελ με μήλα …

27 Μαΐου 2011
By
Υλικά:
Για το φύλλο:
  • 3 φλ. τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ.
  • λίγο αλάτι (μισό κ.γλ.)
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • μισό φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 1 αυγό
  • μισό φλ. τσαγιού νερό (από την βρύση)
Για την γέμιση:
  • 3 μήλα μεγάλα κομμένα σε κυβάκια (χρησιμοποίησα ξυνόμηλα)
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • μισό φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κανέλα (σκόνη)
  • 1 φλ. τσαγιού καρύδια (χοντροκοπανισμένα)
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 χούφτα σταφίδες (εγώ δεν έβαλα)
extra:
  • 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο για το άλειμμα
  • ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Τι κάνουμε:
Βάζουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά για το φύλλο. Ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Asterati Kouzina


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

στρούντελ παρλιάρος, στρουντελ με μηλα παρλιαρος, στρούντελ μηλου, στρουντελ, strudel παρλιαρος, ζυμη για στρουντελ, παρλιαρος στρουντελ, στρουντελ με μηλα και μπανανες, στρουντελ με μηλα, παρλιαρος στρουντελ μηλου, στρουντελ αργυρω, στρουντελ ζυμη, στρουντελ με μηλα αργυρω, ΓΛΥΚΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, στρουντελ νηστισιμο, συνταγη για στρουντελ με μηλα, στρουντελ μηλου με φυλλο κουρου, φυλο για στρουτελ, στρουντελ συνταγη, στρουντελ με ζυμη κουρου, στρουντελ με γκρουρου, πως φτιαχνουμε στρουντελ μηλου, πως αραιωνω το γλυκο, μηλο τυλιγμενο σε ζυμη, μηλο σε ζυμη, μηλα στρουντελ, strudel συνταγη παρλιαρος, χρυση ζυμη μηλοπιτα

Tags: ,

Τα σχόλια σας