Μουστοκούλουρα μαλακά με πετιμέζι

25 Σεπτεμβρίου 2011
By
Χρόνια τώρα αναρωτιόμουν πώς στο καλό φτιάχνουν αυτά τα μουστοκούλουρα που πουλάνε στους φούρνους και είναι τόσο μαλακά. Ναι ναι...Εκείνα εκεί που τα μασάς και γεμίζει το στόμα σου λιωμένο μουστοκούλουρο.
Μουστοκούλουρα μαλακά με πετιμέζι
Υλικά
  • ½ κούπα ελαιόλαδο
  • ¼ κούπας χυμό πορτοκαλιού
  • ¾ κούπας πετιμέζι
  • ¼ κούπας ζάχαρη
  • ½ κ. γ. σόδα
  • 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γ. κανέλλα
  • ¼ κ. γ. γαρίφαλο
  • ½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Μέσα σε ένα μπωλ βάζουμε το λάδι, το πορτοκάλι και το πετιμέζι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: μικρή κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

argyrv, μουστοκούλουρα με πετιμέζι αργυρώ, μουστοκουλουρα αργυρως, μουστοκουλουρα αργυρω, μουστοκουλουρα μπαρμπαριγου, argyrv mparmparigoy, μουστοκουλουρα με μουστο παρλιαρος, μουστοκουλουρα με πετιμεζι αργυρω μπαρμπαριγου, μουστοκουλουρα με πετιμεζι βεφα, κουλουρακια μουστου, αργυρώ μουστοκουλουρα, μουστοκουλουρα μαλακα με πετιμεζι, συνταγη για μουστοκουλουρα με πετιμεζι, μουστοκουλουρα αργυρω μπαρμπαριγου, μουστοκουλουρα αφρατα αργυρω, μουστουκουλουρα, μουστοκουλουρα με πετιμεζι μπαρμπαριγου, μπαρμπαριγου μουστοκουλουρα, κουλουρακια με πετιμεζι αργυρω, συνταγες μουστοκουλουρα με πετιμεζι, μουστοκουλουρα αργυρω μπαρμπαριγου με πετιμεζι, κουλουρια με πετιμεζι, αφρατα μουστοκουλουρα με πετιμεζι αργυρω, φθινοπωρινές συνταγές, μουστοκουλουρα με μουστο αφρατα αργυρω, κουλουρακια μουστου αργυρω, μουστοκουλουρα αργυρος, MOYSTOYKOYLOYRA, μουστοκουλουραμε πετιμεζι της αργυρως, μουστοκουλουρα μαλακα αργυρως, chef on air moustokouloura syndagi, www argyro gr μουστοκούλουρα, μουστοκουλουρα με σταφιδες, μουστοκουλουρΑ αργιρω μπαρμπαριγου, μουστοκουλουρα αργυρο μπαρμπαριγου, μουστοκουλουρα με πετιμεζι λουκακος, συνταγή μουστοκουλουρα με μούστο απο την Αργυρώ, συνταγη για μουστουκουλουρα, μουστοκουλουρα αργυρω με πετιμεζι, google syntages moystokoyloyra argyro

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας