Κέικ ανάποδο με ροδάκινα

9 Οκτωβρίου 2011
By

Την Κυριακή έκανα την αποχαιρετιστήρια τελετή του καλοκαιριού φτιάχνοντας ένα κέικ με ροδάκινα. Σκέφτηκα ότι θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναφάμε τα ωραία καλοκαιρινά φρούτα και αποφάσισα να κλείσω το κεφάλαιο με καλοκαιρινές συνταγές με αυτό το ωραίο κέικ που είχα δει στο βιβλίο των Λούση και Μαργαρίτα Έλλιοτ από το Cake. Υπάρχει ένα σημείο άγχους σε αυτή τη συνταγή αλλά αν θυμάστε ότι δεν αναζητάμε την τελειότητα αλλά την ωραία γεύση τότε θα το ξεπεράσετε. Για’μένα αυτό το δύσκολο σημείο ήταν στην παρασκευή της καραμέλας. Οι κινήσεις πρέπει να γίνουν αρκετά γρήγορα ώστε να μην πετρώσει η ζάχαρη μέσα στο κατσαρολάκι. Εγώ όχι μόνο δεν τα κατάφερα να μην πετρώσει στο κατσαρολάκι αλλά όση μου απέμεινε πέτρωσε και στο ταψί!

Μερικές συνταγές κάνουν τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα απ’όσο είναι στην πραγματικότητα και δε σε προετοιμάζουν για τη μεγάλη δοκιμασία. Πάντως δεν απελπίστηκα τελείως, σκέφτηκα πως όταν ψηθεί ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ με κομποστα ροδακινο, κεικ με ροδακινα, κεικ με ροδακινα φρεσκα, κεικ ροδακινο, κεικ ροδακινο αργυρω, κεικ με κομποστα, κεικ με κομποστα ροδακινο σεφ στον αερα, κεικ με ροδακινα κομποστα, πιτα ροδακινο, κεικ αναποδο με ροδακινο, αναποδογυριστη πιτα με ροδακινα αργυρως, αναποδο κεικ με ροδακινα, μαφινς φρουτων, πιτα ροδακινα, αναποδη ροδακινοπιτα αργυρω

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας