Πράσινο νεραντζάκι γλυκό του κουταλιού

14 Ιουλίου 2012
By
Υλικά:
  • 1 κιλό νεραντζάκια πράσινα
  • 1 κιλό και 1 ακόμη κούπα ζάχαρη
  • 1 κομμάτι γαλαζόπετρα όσο ένα μεγάλο φουντούκι
  • 2,5 κούπες νερό
  • 1/2 κουταλάκι ξινό
  • Το χυμό ενός μέτριου λεμονιού ή 2 κουταλιές γλυκόζη (εγώ βάζω λεμόνι).
Επί το έργον:
Διαλέγουμε αμέστωτα νεραντζάκια που να μην έχουν σκληρύνει τα κουκούτσια τους. Δείτε πώς είναι το εσωτερικό τους στη σωστή φάση.
Τα πλένουμε και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό. Τα ...

Διαβάστε τη συνταγή -> cretangastronomy.blogspot.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κρήτη:γαστρονομικός περίπλους


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαλαζοπετρα στα γλυκα, γλυκο νεραντζι πρασινο και μελι, γλυκό νερατζάκι με χαλαζόπετρα, μικρα μιστικα για γλυκο του κουταλιου νερατζακι πρασινο, πως βαζω τη γαλαζοπετρα στα γλυκα, το νερατζακι το πρασινο ποτετο κοβουμε;, το σταφυλι το βαζω σε ασβεστη για γλυκο

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading