Αγάπη σε κομμάτια

5 Ιουλίου 2011
By


Υλικά Ζύμη

3 φλυτζάνια αλεύρι

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1/2 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν παουντερ

2 αυγό

125 γρ. μαργαρίνη

1/2 φλυτζάνια γάλα

1 κρόκοι αυγού για να περάσουμε πάνω από τα γλυκά

κρυσταλλική ζάχαρη και κανέλα για να περάσουμε πάνω από τα γλυκά

Γέμιση

600 γρ ζάχαρη

3 ποτήρια νερό

1 ανανάς πολτοποιημένος

1 ινδική καρύδα τριμμένη

8 κρόκοι αυγών


Οδηγίες Ζύμη και μοντάζ

Κοσκινίζουμε όλα τα υλικά σε σκόνη, προσθέτουμε σε αυτά τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα ταψί, φυλάσσοντας το 1/3 της για να καλύψουμε τα γλυκά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη γέμιση. Γαρνίρουμε με ροδέλες ή αλλα σχήματα φτιαγμένα με την υπόλοιπη ζύμη. Περνάμε με ένα πινέλο τον κρόκο αυγού χτυπημένο και βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί.

Οταν είναι έτοιμο αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε τετραγωνικά κομμάτια. Περνάμε κάθε κομμάτι σε ζάχαρη αναμειγμένη με ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Βιβλίο Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading